Ελένη Χατζίδου: «Έφυγα από το μαγαζί! Με φώναξε ο επιχειρηματίας και μου έκανε...» - Απαράδεκτο περιστατικό από την περίοδο που τραγουδούσε πίστες

«Σε παρακαλώ πάρα πολύ, στα πόδια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Χατζίδου θυμήθηκε την Τετάρτη 31/1 στο Breakfast at star την περίοδο, που εμφανιζόταν σε μικρές και μεγάλες πίστες, ξεκινώντας την τότε καριέρα της στο τραγούδι. Μπορεί σήμερα η ίδια να είναι σε ρόλο παρουσιάστριας, ωστόσο το επάγγελμά της είναι η μουσική.

Με αφορμή λοιπόν το βίντεο, που κυκλοφόρησε από τη στιγμή που η Ιουλία Καλλιμάνη τραγουδάει σε σκηνή της Αθήνας και της πετάνε πανέρια με λουλούδια στο κεφάλι (δείτε το εδώ) και η Ελένη Χατζίδου θυμήθηκε αντίστοιχα περιστατικά.

Απαράδεκτη ήταν μάλιστα η στάση ενός εργοδότη της, ο οποίος της έκανε σύσταση, όταν η Ελένη Χατζίδου είχε κάνει στο παρελθόν παρατήρηση σε θαμώνα μαγαζιού, που της πετούσε επιδεικτικά λουλούδια με αποτέλεσμα η ίδια να αποχωρήσει από το σχήμα.

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για την περίοδο που τραγουδούσε

«Υπήρχε θαμώνας σε ένα μαγαζί, τότε που δεν υπήρχαν βίντεο και όλα αυτά, που δεν ήθελε κάποιος να δείξει την αντίδραση του τραγουδιστή, αλλά ήθελε να τη δει ο ίδιος, ο οποίος ερχόταν κάθε φορά, τους έλουζε όλους στα λουλούδια. Αυτός κρατούσε επί της ουσίας το μαγαζί με τα χρήματα, που έδινε αλλά δεν έχει να κάνει...

Πετούσε λουλούδια σε όλους στα μούτρα και κανένας δεν μιλούσε, δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό. Μου πετάει εμένα μία, δύο, τρεις...Την τρίτη φορά από το μικρόφωνο λέω: ''Σε παρακαλώ πάρα πολύ στα πόδια, θα χτυπήσουμε.

Και με φώναξε παιδιά εμένα ο επιχειρηματίας και μου κάνει εμένα επίπληξη, ότι είναι ο καλός πελάτης του μαγαζιού και πως τόλμησα εγώ να κάνω αυτό το πράγμα. Δεν καταλαβαίνεις έφυγα από το μαγαζί.

Είναι δυνατόν; Αντί να πεις στον άλλον, που κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα... Και δεν μιλούσα εκ του ασφαλούς, δεν είχα μπάρμπα από πίσω να στέλνει. Και εγώ με το μεροκάματο, αλλά δεν δέχομαι τέτοιες συμπεριφορές, γιατί ο άλλος το κάνει πραγματικά για να γελάσει», είπε η Ελένη Χατζίδου.