Θανάσης Πάτρας για Σοφία Αλιμπέρτη: «Την έχω στην καρδιά μου και την αγαπάω»

Τι δήλωσε για το μέλλον του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θανάσης Πάτρας για Σοφία Αλιμπέρτη: «Την έχω στην καρδιά μου και την αγαπάω»

Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star παραχώρησε ο Θανάσης Πάτρας, όπου μίλησε για όλους και για όλα: Για τους πρώην συνεργάτες του, Κώστα Τσουρό και Σοφία Αλιμπέρτη, για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα ενάντια στους δημοσιογράφους, καθώς και για το συμβόλαιο του με το Mega που λήγει στο τέλος της σεζόν.

Αρχικά ο συμπαρουσιαστής της Ελεονώρας Μελέτη αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη τους, που πλέον παρουσιάζει δική του εκπομπή: «Ο Κώστας Τσουρός είναι πολύ καλός στην παρουσίαση, όπως και η εκπομπή του. Συν τω χρόνω νομίζω ότι θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Δεν ξέρω αν ο Κώστας θα επέστρεφε σε θέση πάνελ. Στην δική μου περίπτωση ποτέ δεν σκέφτηκα σε ποια θέση θα βρίσκομαι. Ποτέ δεν κατάλαβα τι θα πει “πάνελ”, δεν μου αρέσει ως θεώρηση και ως λογική. Είσαι συμπαρουσιαστής σε μια εκπομπή. Γιατί βάζουμε μόνοι μας ταμπέλες σε μια εποχή μη στερεοτυπική;».

Δείτε επίσης: Θανάσης Πάτρας: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, άλλα...» - Το σχόλιο του για το γνωστό παρουσιαστή

Αναφερόμενος στον Γιώργο Νταλάρα και στον ντόρο που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του, είπε μεταξύ άλλων: «Στον πυρήνα της δήλωσής του ο Γιώργος Νταλάρας δεν είχε άδικο σε πολλά πράγματα. Ο τρόπος που το διατύπωσε κατ’ εμέ ήταν λάθος. Αυτό που με τρελαίνει, και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ έντονο, είναι ότι δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο, μπορούμε να κρατήσουμε αυτό που είπε και είναι σωστό, και να βελτιωθούμε. Δεν μίλησε για όλους, το θέμα είναι να μην σχολιάζει ο ένας τον άλλον. Εξυπηρετεί σε τίποτα το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;».

Τι αποκάλυψε ο Θανάσης Πάτρας για το μέλλον του στο Mega

«Είναι η τρίτη χρονιά, εκπνέει το συμβόλαιό μου αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και υπάρχουν ωραία πράγματα να συζητήσουμε με το κανάλι, υπάρχουν επιλογές, βλέποντας και κάνοντας», είπε χαρακτηριστικά για τη συνεργασία του με το Mega, ενώ για τη Σοφία Αλιμπέρτη που ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα, απάντησε: «Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει η Σοφία Αλιμπέρτη, την έχω στην καρδιά μου, την αγαπάω και θεωρώ πως ό,τι κάνει, το κάνει καλά. Ρωτήστε καλύτερα εκείνη αν θα συνεργαζόταν εκείνη μαζί μου. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να συνεργαστούμε στο μέλλον».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: