Έλενα Παπαρίζου: Χαμογέλασε διάπλατα με την έκπληξη που δέχτηκε για τα γενέθλιά της – Δείτε φωτογραφίες

Η τραγουδίστρια έκλεισε τα 42

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/helenapaparizouofficial
Instagram/helenapaparizouofficial

Σήμερα είναι η μέρα της! Η Έλενα Παπαρίζου γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου και ως εκ τούτου έχει κάθε λόγο να χαμογελάει για τις (δεκάδες) χιλιάδες ευχές που δέχεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Κι έναν ακόμα, πριν από λίγες ώρες, καθώς η ομάδα της Unicef θέλησε να της κάνει μια έκπληξη, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό κλίμα στα γραφεία του οργανισμού.

Πέρα από αγαπημένη τραγουδίστρια, και πρώην νικήτρια της Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου είναι παράλληλα Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unicef και όποτε της ζητηθεί, χαρίζει τη φωνή της για καλό σκοπό. Στο πλευρό της σε αυτήν την ξεχωριστή μέρα, βρίσκονταν κι άλλοι συνάδελφοι, τραγουδιστές και πρεσβευτές του οργανισμού, όπως ο Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης και ο τενόρος Γιώργος Περρής που ήταν κι εκείνος που κρατούσε την τούρτα για να της τραγουδήσουν όλοι μαζί το Happy Birthday.

Δείτε επίσης: Βασίλης Καρράς: Ραγίζουν καρδιές Έλενα Παπαρίζου και Αντώνης Ρέμος - «Μου έμαθες πολλά που...»

Έλενα Παπαρίζου γενέθλια
Instagram/helenapaparizouofficial

Οι ευχές της Unicef στην Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου έγινε 42 χρονών και το γιόρτασε με την καρδιά της. Και «Υπάρχει Λόγος», αφού ξεκίνησε από στο Μπορός της δυτικής Γκοτλάνδης, στη Σουηδία, με γονείς Έλληνες μετανάστες, τους Γιώργο και Φρόσω Παπαρίζου, για να κατακτήσει τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Η Unicef Ελλάδος με τη σειρά της θέλησε να μοιραστεί ορισμένα στιγμιότυπα από την επίσκεψη της Έλενας Παπαρίζου, στα γραφεία της και από την γλυκιά υποδοχή που της ετοίμασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1)!

Έλενα Παπαρίζου γενέθλια
Instagram/helenapaparizouofficial

«Έλενά μας “Υπάρχει Λόγος” που είσαι “Νο1” στις καρδιές όλων! Από όλους εμάς, ολόψυχα “Χρόνια πολλά!”, γεμάτα υγεία, δημιουργικότητα και αγάπη! Συνέχισε να φέρνεις “Φως στην Ψυχή” μας με τα τραγούδια σου και τη λαμπερή σου ενέργεια», ανέφερε η Unicef μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instgram. «Birthday Girl! Ευχαριστώ Unicef για την όμορφη έκπληξη. Υγεία και ευτυχία σε όλους μας!», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου για να ευχαριστήσει του υπεύθυνους γι' αυτή τη γλυκιά σκέψη.

Έλενα Παπαρίζου γενέθλια
Instagram/helenapaparizouofficial