Βασίλης Καρράς: Ραγίζουν καρδιές Έλενα Παπαρίζου και Αντώνης Ρέμος - «Μου έμαθες πολλά που...»

Οι αναρτήσεις στα social media που συγκινούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο με τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Πολλοί γνωστοί τραγουδιστές που συνεργάστηκαν μαζί του έχουν κάνει αναρτήσεις στα social media και τον αποχαιρετούν με τα πιο συγκινητικά λόγια. Όλοι μάλιστα, τον ευχαριστούν για όσα έκανε για εκείνους στην αρχή της καριέρας τους στη μουσική βιομηχανία.

Ο σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή την παραμονή των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό εδώ και δυο ημέρες. Η καρδιά του δεν άντεξε και τον πρόδωσε, ενώ έδινε και για μεγάλο διάστημα μάχη με τον καρκίνο - δείτε που θα γίνει η κηδεία του.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Βασίλη Καρρά δημόσια, ήταν και η Έλενα Παπαρίζου όπως και ο Αντώνης Ρέμος. Και οι δυο αναρτήσεις ραγίζουν καρδιές.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου και του Αντώνη Ρέμου για τον Βασίλη Καρρά

«Καλό παράδεισο Βασίλη μου… Μου έμαθες πολλά που θα έχω κι εγώ να μοιραστώ με την επόμενη γενιά… Σε ευχαριστώ για τις εμπειρίες που μου έδωσες με τα υπέροχα τραγούδια σου και την φωνάρα σου… Σ’ αγαπώ πολύ…Έλενα», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου.


«Ο Βασίλης πέθανε, ο Καρράς θα ζει για πάντα» έγραψε ο Αντώνης Ρέμος.

Αντώνης Ρέμος για Βασίλη Καρρά

Το αντίο του Νίκου Οικονομόπουλου και του Κωνσταντίνου Αργυρού

Νίκος Οικονομόπουλος και Κωσταντίνος Αργυρός αφιέρωσαν τις εμφανίσεις τους την Παραμονή των Χριστουγέννων, στον αγαπημένο Έλληνα καλλιτέχνη, Βασίλη Καρρά.

«Απόψε είναι ιδιαίτερη βραδιά για εμάς. Θέλω να αφιερώσω απόψε την βραδιά στον Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή. Έναν σπουδαίο τραγουδιστή, ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Θα τον θυμόμαστε με τα τραγούδια του και με την καλή του ψυχή. Με την ανθρώπινη πλευρά του, που οι περισσότεροι άνθρωποι την έχουμε χάσει δυστυχώς. Θα ξεκινήσω το πρόγραμμά μου με έναν διαφορετικό τρόπο. Απόψε η βραδιά ξεκινάει ως εξής, "καλησπέρα και καλή βραδιά"», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος στην έναρξη της εμφάνισης του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά.

@nikosoikonomopoulosfm

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ 🤍🤍 #karras #mpesfy #fypシ #oikonomopoulos #nikosoikonomopoulos #greecetiktok #rip #gr #greektiktok

♬ original sound - Oikonomopoulos FM

Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Αργυρός επίσης φανερά συγκινημένος ανέφερε: «Να' ναι καλά εκεί που είναι. Θα λείψει από όλη την Ελλάδα αυτός ο άνθρωπος. Τα τραγούδια του ήταν επιρροή και για μένα αλλά και για όλη την Ελλάδα».

https://www.tiktok.com/@thimiosdavidoff/video/7316321253961272608?