Καλομοίρα: Αγνώριστη μετά την τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της - Τέλος το ξανθό και το κοντό καρέ

Μία κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καλομοίρα είχε εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media (δείτε εδώ) με τη γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια να κάνει ένα μικρό διάλλειμα από τα φώτα της δημοσιότητας.

Προφανώς και η επιστροφή της ήταν σύντομη και μάλιστα η Καλομοίρα έκανε γνωστό, πως ετοιμάζει την κυκλοφορία νέου τραγουδιού. Μέσα από την ανάρτηση, που έκανε η ίδια την Τετάρτη 31/1 στο instagram μας έδωσε μια γεύση από το video clip της και από την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Με αφορμή την έκπληξη γενεθλίων, που δέχτηκε η Καλομοίρα την είδαμε να ποζάρει με το νέο look στα μαλλιά της. Το ξανθό χρώμα αποτελεί παρελθόν για την τραγουδίστρια, όπως και το κοντό μήκος στα μαλλιά της.

Δείτε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης & Ευγενία Μανωλίδου: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση με την Καλομοίρα και τον Γιώργο Μπούσαλη

Η ανάρτηση της Καλομοίρας για τα γενέθλιά της

«Η ωραιότερη έκπληξη!!! Μια τεράστιααα τούρτα γενεθλίων!! Ένα λαμπερό αστέρι!! Χθες βράδυ στο γύρισμα του νέου μου τραγουδιού Rolling. OMG I love it. Μείνετε συντονισμένοι…
New song
Νew look
Νew music video», έγραψε η Καλομοίρα.

Οι ευχές του συζύγου της, Γιώργου Μπούσαλη

Με τη σειρά του ο σύζυγός της Καλομοίρα, Γιώργος Μπούσαλης της ευχήθηκε δημόσια για τα γενέθλιά της, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram γράφοντας: «Χρόνια πολλά μωρό μου! Σε ευχαριστώ που είσαι η καλύτερη σύζυγος που θα μπορούσε να ζητήσει ένας άνδρας. Σε αγαπώ!».