Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Αριστομένης Γιαννόπουλος ξεκαθαρίζουν για την κοινή τους έξοδο στα μπουζούκια: «Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε...»

Οι κοινές δηλώσεις του πρώην ζευγαριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Αριστομένης Γιαννόπουλος ξεκαθαρίζουν για την κοινή τους έξοδο στα μπουζούκια: «Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε...»

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε ένα πρώην ζευγάρι να διασκεδάζει μαζί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο παραδίδοντας έτσι μαθήματα πολιτισμού! Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλου.

Οι δύο τους βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη να τα πίνουν μαζί στα μπουζούκια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (δείτε εδώ το παρασκήνιο της συνάντησής τους). Η κάμερα μάλιστα του Fay's Time τους συνάντησε προβάλλοντας κοινές δηλώσεις τους την Τετάρτη 31/1 με την επιχειρηματία και τον γιατρό να ξεκαθαρίζουν σχετικά με τις σχέσεις τους.

Οι νέες κοινές δηλώσεις Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και Αριστομένη Γιαννόπουλου

«Με την Αλεξάνδρα γνωριζόμαστε τόσα χρόνια, που τη νιώθω δικό μου άνθρωπο, ό,τι και αν έχουμε περάσει μαζί... Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο επικοινωνίας και ισορροπίας, που ο ένας συμβουλεύεται τον άλλον σε πράγματα που μπορούμε να έχουμε λόγο ο ένας πάνω στον άλλον. Μα γνωριζόμαστε τόσο καλά που νομίζω ότι ο καθένας ξέρει τι είναι καλό για τον άλλον», είπε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συμπλήρωσε: «Υπάρχει μια ποιότητα, ένα επίπεδο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Είμαστε πολύ αγαπημένοι».

Γιαννόπουλος: «Έχει τύχει να είμαι με σύντροφό μου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να...»

«Έχει τύχει να είμαι με σύντροφο μου και να μου τηλεφωνήσει η Αλεξάνδρα και το αντίστροφο. Και εγώ την κάλεσα ενώ ήταν με τον σύντροφό της. Με την Αλεξάνδρα έχουμε μια καλή σχέση και την έχουμε συντηρήσει. Παντρευτήκαμε... Έχουμε ξεκάθαρη σχέση, δεν μπορεί να την παρεξηγήσει κανένας», ανέφερε αρχικά για την πρώην σύζυγό του.

«Θα ξαναπαντρευόμουν αν μου το έβγαζε κάποια σχέση μου. Γιατί όχι», εξομολογήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Και δήλωση για τα όσα είχε πει ο Στάθης Σχίζας: «Δεν με προσέβαλε η δήλωση του Στάθη Σχίζα ότι εκείνος είχε πιο δυνατή η σχέση από ότι εγώ με την Αλεξάνδρα».

«Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο που έκανα στην Αλεξάνδρα ήταν η πρόταση γάμου με το μονόπετρο», αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ο Γιαννόπουλος στο Mega Καλημέρα.