Ευλαμπία Ρέβη: «Το Χοντρό Μπιζέλι μου έλεγαν...» - Η εξομολόγηση για τον εκφοβισμό που βίωσε στο σχολείο

Εξαιτίας των κιλών και της εμφάνισής της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ευλαμπία Ρέβη: «Το Χοντρό Μπιζέλι μου έλεγαν...» - Η εξομολόγηση για τον εκφοβισμό που βίωσε στο σχολείο

Η Ευλαμπία Ρέβη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου, και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον εκφοβισμό που δέχθηκε όταν ακόμη πήγαινε σχολείο, σχετικά με τα κιλά και την εμφάνισή της.

Η ίδια, λοιπόν, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά που χαράχθηκαν στη μνήμη της από τότε, αποκαλύπτοντας ποια ήταν η δική της αντίδραση, αλλά και πώς θυμάται πλέον όλα όσα συνέβησαν πριν από τόσα χρόνια. Τόνισε, μάλιστα, πως σε κάθε σχολείο θα πρέπει να υπάρχει από ένας ειδικός πλέον.

Η εξομολόγηση της Ευλαμπίας Ρέβη

«Να το ξαναπούμε όμως γιατί κάποιοι μπορεί να μην το έχουν ακούσει. Ουσιαστικά εσύ μίλησες για το μπούλινγκ που έχεις υποστεί στο σχολείο και είχε να κάνει με τα κιλά σου;» ρώτησε αρχικά ο παρουσιαστής όταν η ίδια ξεκίνησε να λέει πως υπήρχε μία κοπέλα που της τραγουδούσε ένα συγκεκριμένο τραγούδι για τα κιλά της, πάντα όταν την έβλεπε: «Ναι. Το Χοντρό Μπιζέλι μου έλεγαν. Αλλά έχουμε όμως την τάση να τα λύνουμε όλα αυτά μεταξύ μας. Δηλαδή τα θυμάμαι πολύ όμορφα τα χρόνια αυτά. Όταν το είχα πει όμως, η κολλητή μου που είμαστε μαζί από μωρά μού είπε "κοίταξε να δεις τι μου θύμησες τώρα, το ένιωσα και εγώ". Μπορούμε να γίνουμε σκληρά τα παιδιά και πολλές φορές μπορεί και εγώ να έχω υπάρξει σκληρή, να υπήρξε μια άμυνα δική μου γιατί είχα πληγωθεί παλαιότερα, νομίζω όμως ότι χρειάζεται να σκύψουμε λίγο περισσότερο, αλλά η ίδια η τάξη έχει τον τρόπο της να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα. Τουλάχιστον όπως το είδα εγώ. Δηλαδή εμείς ήμασταν όλα τα παιδιά μετά πάρα πολύ αγαπημένα και έφυγε αυτό».

Δείτε επίσης: «Δεν άντεξα εκείνη την ώρα και "έσπασα"...» - Η αποκάλυψη της για τις δυσκολίες που έχει βιώσει

«Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, μπορεί πολλά πράγματα και οι δημοσιογράφοι να τα διογκώνουμε και να κάνουμε μεγαλύτερο πρόβλημα στα παιδιά. Θα πρέπει κάθε σχολείο να έχει έναν ειδικό να συζητάμε γιατί συμβαίνει αυτό και να σκύψουμε περισσότερο στην οικογένεια», επισήμανε έπειτα.

«Τα θυμάμαι, πάντως, όμορφα τα σχολικά μου χρόνια γιατί κάπως το πήραν, το τράβηξαν και τα λοιπά. Υπήρχε όμως και ένα άλλο περιστατικό που έλεγα και το είχα αναλύσει και για τις γυναίκες. Τα θυμάμαι όμορφα τα σχολικά μου χρόνια, υπήρχε μόνο αυτό με τα κιλά...», κατέληξε.