Τέτα Καμπουρέλη: «Δεν μου καίγεται καρφί!» - Η σκληρή απάντηση στον Βασίλη Γκουρούση ντυμένη νυφούλα

Μετά την απόφασή του να κινηθεί νομικά εναντίον του νυν συντρόφου της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέτα Καμπουρέλη: «Δεν μου καίγεται καρφί!» - Η σκληρή απάντηση στον Βασίλη Γκουρούση ντυμένη νυφούλα

Οι νέες δηλώσεις της Τετάς Καμπουρέλη μετά την απόφαση του πρώην συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση, να κινηθεί νομικά εναντίον του νέου συντρόφου της (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, όσο εκείνη ήταν ντυμένη νυφούλα για κάποια φωτογράφηση.

Η επιχειρηματίας, λοιπόν, έδειξε να αδιαφορεί για ότι έχει συμβεί και δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο θέμα, καθώς το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να είναι καλά δίπλα στον αγαπημένο της και θέλει να αφήσει όλα τα άσχημα πίσω της. Απάντησε, μάλιστα, και για την πιθανότητα ενός δεύτερου γάμου...

Η απάντηση της Τέτας Καμπουρέλη στον Βασίλη Γκουρούση

«Όταν συμβεί κάτι τέτοιο θα σας καλέσουμε», είπε χαρακτηριστικά στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τον καλό της μιας που φόρεσε ξανά νυφικό.

«Για μένα και τον Δημήτρη είναι κάθε μέρα του Αγίου Βαλεντίνου», δήλωσε έπειτα για την σχέση τους και στον πρώην σύζυγό της απάντησε: «Είμαι με τον σύντροφο μου, στηρίζει ο ένας τον άλλο και δεν μου καίγεται καρφί. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν».

Ο λόγος που χώρισαν

Η Τέτα Καμπουρέλη παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή (24/11/23) με την γνωστή επιχειρηματία να μιλάει για τον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση και τη νυν σχέση της.

«Ας λέει, ότι θέλει (ο Βασίλης Γκουρούσης) εγώ είμαι μια χαρά και δε με πειράζει, ό,τι και να λέει. Ο λόγος, που προχωρήσαμε σε διαζύγιο ήταν, ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στο γάμο μας. Κοιτάξτε αν ήταν να αποκαλύψω κάτι για τον πρώην σύζυγό μου θα μπορούσα σε κάποια συνέντευξη μου να πω τα πάντα. Τώρα αν ο πρώην σύζυγός μου έχει μία κοπέλα, η οποία είναι 29 ετών, είτε είναι 49 ετών, είτε συζεί, είτε όχι, είναι παντρεμένος, είτε όχι, σκασίλα μου. Σκασίλα μου, σας απάντησα!

Εγώ έχω αγάπη με τον σύντροφό μου και με προστατεύει, δε νιώθω κάτι άλλο. Δεν ισχύει, ότι τηλεφωνώ στον πρώην σύζυγό μου και του λέω, ότι είμαι δυστυχισμένη, είμαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου και τελευταία δεν έχουμε και επικοινωνία με τον Γκουρούση», είπε.