Κινείται νομικά ο Βασίλης Γκουρούσης - Η αγωγή στον νυν σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη

Η προειδοποίηση που του είχε κάνει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Γκουρούσης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Επί Τόπου το Σάββατο 16/12 με τον επιχειρηματία να επιβεβαιώνει και δημόσια, πως προχωράει σε αγωγή κατά του συντρόφου της πρώην συζύγου του, Τέτας Καμπουρέλη.

Πριν από λίγο καιρό ο Γκουρούσης ενημέρωσε πως θα κινηθεί νομικά και κατά εφημερίδας, η οποία μετέφερε μια ψευδή είδηση, πως δηλαδή ο επιχειρηματίας έχει προχωρήσει σε νέο - μυστικό γάμο (δείτε εδώ τι είχε πει).

Αυτή τη φορά ο πρώην σύζυγός της Τέτας Καμπουρέλη έλαβε γνώση από τα παιδιά του, πως ο σύντροφος της αισθητικού αναφέρει στα social media κάτι που δεν υφίσταται.

Πιο αναλυτικά, λέγεται πως σύντροφος της Τέτας συνεργάζεται με τον Γκουρούση κάνοντας δημόσιες σχέσεις με την εταιρεία του. Από τη μεριά του ο επιχειρηματίας τον είχε προειδοποιήσει να ''κατεβάσει'' τις δημοσιεύσεις και πλέον κινείται νομικά.

Ο Βασίλης Γκουρούσης κινείται νομικά κατά του συντρόφου της Τέτας Καμπουρέλη

«Προχώρησα σε αγωγή εναντίον του νυν συντρόφου της πρώην γυναίκας μου γιατί υπάρχει μια ψευδής δημοσίευση σε ένα δικό του μέσον στο διαδίκτυο, ότι συνεργάζεται με την εταιρεία μου. Αναφέρει ότι κάνει δημόσιες σχέσεις στην εταιρεία μου ενώ δεν κάνει. Είχε προειδοποιηθεί για αυτό από το καλοκαίρι. Το έχει ανακοινώσει στο facebook του, όπως μου είπαν τα παιδιά μου. Εγώ δεν τα γνωρίζω αυτά.

Ζούμε στην Ελλάδα και ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Θέλω να πω για την περιπέτεια, ότι έχω βγει με διάταξη του ανακριτή, που είναι μεγάλη υπόθεση αυτό το πράγμα και αυτό σπάνια συμβαίνει, κατάλαβαν οι άνθρωπο ότι δεν έχω κάνει τίποτα και έχω να πω κάτι εδώ.

Δεν έχω κάνει μόνο αγωγές στην εφημερίδα που έγραψε το δημοσίευμα και στον δημοσιογράφο που το προώθησε, έχω κάνει σε όλα τα μέσα, τα οποία μέχρι και σήμερα με αποκαλούν ''Ο απατεώνας''. Θέλω να πω ότι το ποινικό μου μητρώο είναι κατάλευκο, γιατί διάφοροι λένε διάφορα.

Εγώ δεν παντρεύτηκα ξανά, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και αυτά είναι μυθεύματα και αυτοί που το έχουν κάνει θα έρθουν μπροστά στη δικαιοσύνη να το αποδείξουν. Έχουν βάλει και ότι έχουμε κάνει και πλαστά χαρτιά.

Το σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη τον είχαμε προειδοποιήσει πριν από αρκετό καιρό, δεν το έκανε και απο εκεί και πέρα...Πρέπει να κινηθούμε και εμείς νομικά», είπε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Ο λόγος διαζυγίου με την Τέτα Καμπουρέλη

«Ας λέει, ότι θέλει (ο Βασίλης Γκουρούσης) εγώ είμαι μια χαρά και δε με πειράζει, ό,τι και να λέει. Ο λόγος, που προχωρήσαμε σε διαζύγιο ήταν, ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στο γάμο μας. Κοιτάξτε αν ήταν να αποκαλύψω κάτι για τον πρώην σύζυγό μου θα μπορούσα σε κάποια συνέντευξη μου να πω τα πάντα. Τώρα αν ο πρώην σύζυγός μου έχει μία κοπέλα, η οποία είναι 29 ετών, είτε είναι 49 ετών, είτε συζεί, είτε όχι, είναι παντρεμένος, είτε όχι, σκασίλα μου. Σκασίλα μου, σας απάντησα!

Εγώ έχω αγάπη με τον σύντροφό μου και με προστατεύει, δε νιώθω κάτι άλλο. Δεν ισχύει, ότι τηλεφωνώ στον πρώην σύζυγό μου και του λέω, ότι είμαι δυστυχισμένη, είμαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου και τελευταία δεν έχουμε και επικοινωνία με τον Γκουρούση», είπε η Τέτα Καμπουρέλη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.