Η οργή της Κατερίνας Καινούργιου κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα: «Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη! Είναι λίγος»

Χείμαρρος στον αέρα του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η οργή της Κατερίνας Καινούργιου κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα: «Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη! Είναι λίγος»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα σήμερα Πέμπτη 1/2 στην εκπομπή της Super Κατερίνα, με αφορμή τον χαμό που έχει προκληθεί με τον ΣΚΑΙ και την απόφαση του να βγάλει στον αέρα το Fays Time με την καρέκλα της Φαίης Σκορδά να είναι άδεια, αφού βρίσκεται στο Κιλκίς μετά το θάνατο του μπαμπά της (δείτε την απάντηση του σταθμού).

Η παρουσιάστρια του ALPHA εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημοσιογράφου, λέγοντας πως μιλάει χυδαία για όλους, ενώ έχει μερίδιο ευθύνης για την δημόσιο καβγά της με την Φαίη πέρσι.

Η επίθεση της Κατερίνας Καινούργιου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα

«Μιλάει ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες. Συγνώμη, παιδιά, που θα το πω αλλά δεν τον έχω σε καμία υπόληψη. Ενώ τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, τα υπόλοιπα παιδιά δεν μου έχουν κάνει τίποτα. ξέρω ότι του δίνω αξία αλλά θέλω να πω δύο πράγματα. Ίσως σε όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος.

Ένας άνθρωπος που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους, για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι και λίγος, της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Η γνώμη μου είναι αυτή... για αυτό το άτομο δεν θέλω να μιλάω. Με έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη και την άποψή μου θα τη λέω», είπε φανερά ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενώ, σχολίασε και τον τρόπο που χειρίστηκε στον αέρα της εκπομπής Fays Time το πένθος που βιώνει η Φαίη Σκορδά: «Για μένα ο τρόπος που χειρίστηκε και αυτό το θέμα δεν τιμάει καθόλου τη Φαίη. Η Φαίη αξιοπρεπέστατη, για αυτόν δεν έχω τι να πω. Αλλά ποια είμαι εγώ που θα κρίνω κοτζάμ Λάμπρο Κωνσταντάρα;».