Μαριάντα Πιερίδη - Δημήτρης Κατριβέσης: Παίρνουν διαζύγιο 7 χρόνια μετά το γάμο τους

Δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και χωρίζουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης πριν 7 χρόνια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά την κρίση όμως που πέρασαν το καλοκαίρι, δυστυχώς πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Συγκεκριμένα τον περασμένο Αύγουστο, η τραγουδίστρια φαινόταν αρκετά προβληματισμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes. Έτσι λοιπόν, ξεκίνησαν οι φήμες πως υπάρχουν μαύρα σύννεφα πάνω από τον γάμο της με τον σεφ σύζυγό της... Για κάποιο διάστημα τηρούσαν και οι δυο σιγή ιχθύος, μέχρι την συνέντευξη της στην Super Κατερίνα.

Η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε πως ένα τρίτο πρόσωπο της έστειλε μήνυμα την ώρα που ήταν στην εκπομπή της στο OPEN, το οποίο ήταν αφορμή χωρισμού, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει παραπάνω λεπτομέρειες - δείτε την συνέντευξη. Παράλληλα δηλώσεις έκανε και ο ίδιος ο Δημήτρης Κατριβέσης, χωρίς ωστόσο να απαντάει καθαρά για κάτι, κρατώντας μια πιο ουδέτερη στάση.

Το ζευγάρι μετά από όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν στις εκπομπές, αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του. Η ευκαιρία όμως αυτή δεν απέδωσε καρπούς!

Χώρισαν Πιερίδη - Κατριβέσης

Σύμφωνα με το Πρωινό Σουσου και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης προχωρούν σε διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου, παρά τις προσπάθειες επανασύνδεσης τους. Ωστόσο, κύρια προτεραιότητα τους είναι ο γιος της τραγουδίστριας, ο οποίος έχει αδυναμία στον σεφ.

Η τελευταία δήλωση της Μαριάντας για τον Κατριβέση

Σχετικά με τον σύζυγό της και την κρίση που πέρασαν στην τελευταία δήλωση της είχε πει: «Αισθάνεται πολύ σίγουρος για μένα ο σύντροφός μου, ξέρει τι είμαι. Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα. Ό,τι έρχεται έτσι χύμα, έτσι πρέπει. Αυτή είναι η δική μου άποψη! Ας προσέχατε εσείς τα αγοράκια. Να προσέχετε για να μας έχετε», σχολιάζοντας την περιβόητη συνέντευξη της στο Super Κατερίνα.