«Δε νομίζω να σας αφορά! Ποια κατάσταση;» - Η αντίδραση Πιερίδη και Κατριβέση για την κρίση στο γάμο τους

«Γενικά είναι όλο άβολο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δε νομίζω να σας αφορά! Ποια κατάσταση;» - Η αντίδραση Πιερίδη και Κατριβέση για την κρίση στο γάμο τους

Μπορεί στην αρχή να ήταν απλά φήμες, ωστόσο, τις επιβεβαίωσε η ίδια η Μαριάντα Πιερίδη, αποκαλύπτοντας μάλιστα όλο το παρασκήνιο. Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα περνάει κρίση στο γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που στο πλατό πετούσε ορισμένες φορές... σπόντες σχετικά με τραγούδια χωρισμού, ωστόσο, δεν ήθελε να απασχολήσει με τα προσωπικά της. Μιλώντας ωστόσο στο Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, της έστειλαν μηνύματα που αφορούσαν τον σύζυγό της και ήταν σίγουρη αιτία χωρισμού για ένα ζευγάρι - δείτε εδώ ολόκληρη την εξομολόγηση της.

Στη συνέχεια ακολούθησε και δήλωση του συζύγου της σχετικά, ενώ στις εκπομπές μίλησαν και διάφορα πρόσωπα από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.

Οι νέες αντιδράσεις Πιερίδη - Κατριβέση για την κρίση στο γάμο τους

Η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 συνάντησε τον Δημήτρη Κατριβέση στο αεροδρόμιο και έπειτα από ερωτήσεις, είπε: «Δε νομίζω να σας αφορά αυτό που θα συζητήσουμε με τη Μαριάντα. Ποια κατάσταση; Νομίζω είναι λίγο προσωπικά τα θέματα αυτά».

Όταν από την άλλη η κάμερα συνάντησε την Μαριάντα Πιερίδη (δείτε την αινιγματική της ανάρτηση), δήλωσε: «Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό. Επειδή είμαστε μέσα σε αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει κάποιο closing θετικό ή αρνητικό οπότε αφήστε με λίγο στην ησυχία μου και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο άντρας μου είναι, εννοείται ότι έχει δικαίωμα να πει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πει. Γενικά είναι όλο άβολο. Εξαρτάται η περίπτωση για τη συγχώρεση. Μαζεύεις όλα σου τα χαρτιά και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις».

Φωτογραφίες από το γάμο τους

Ο γαμπρός έφτασε πρώτος στην εκκλησία, με τη μηχανή του, και περίμενε την αγαπημένη του κρατώντας ένα μπουκέτο με κόκκινα λουλούδια.

Μαριάντας Πιερίδη Δημήτρης Κατριβέσης χωρισμόςΜαριάντας Πιερίδη Δημήτρης ΚατριβέσηςΜαριάντας Πιερίδη Δημήτρης Κατριβέση γάμος 2017

Φωτογραφίες από τον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση το 2017

«Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης θα δημιουργήσουν την σπουδαιότερη συνταγή και θα γράψουν το ομορφότερο τραγούδι, ο ένας για τον άλλο», έγραφαν στο προσκλητήριο του γάμου τους κι όμως, σήμερα, η Μαριάντα δηλώνει απογοητευμένη και προδομένη από τον σύζυγό της μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες...