Λεωνίδας Κακούρης: Τι συμβαίνει με τα γυρίσματα της σειράς, Το Ναυάγιο

Θα επιστρέψει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο επίκεντρο των συζητήσεων είχε βρεθεί ο Λεωνίδας Κακούρης πριν μερικές εβδομάδες όταν αποχώρησε εντελώς ξαφνικά από την θεατρική παράσταση Βασιλιάς Ληρ. Πολλά είχα ειπωθεί σχετικά με την απόφαση του, με τον ίδιο να βγάλει ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του.

Με αφορμή τα όσα είχαν συμβεί, ο ηθοποιός απείχε και από τα γυρίσματα της σειράς Το Ναυάγιο που παίζει στο MEGA και έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Επιστρέφει στο Ναυάγιο ο Λεωνίδας Κακούρης;

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τις πληροφορίες που μετέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Λεωνίδας Κακούρης επιστρέφει στα γυρίσματα από σήμερα Πέμπτη 1/2, ένα μήνα σχεδόν μετά.

Όπως φαίνεται ο ηθοποιός ξεπέρασε το πρόβλημα με την υγεία του.

Αποκλειστικό για τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Η Βάσω από το Ναυάγιο

Ο Αγγελος Κοντογιωργάκης έμεινε ορφανός από μικρός, αλλά αγνοεί την αλήθεια πίσω από τον θάνατο των δικών του. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ναυάγιο η αλήθεια θα γίνει γνωστή και θα τον αφήσει άναυδο.

Έμαθε να πορεύεται μόνος του, ενώ από νωρίς αναγκάστηκε να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Ο Αγγελος Κοντογιωργάκης έχει μάθει να διεκδικεί αυτά που του αξίζουν και το έκανε ακόμα μια φορά, όταν ήρθε σε επαφή με τον Ιπποκράτη, τον αξιωματικό του Λιμενικού. Ενώ βρισκόταν στην αστυνομία, μίλησε στον λιμενικό κι εκείνος μεσολάβησε να προσλάβουν τον άντρα στο σώμα.

Όμως ο Ιπποκράτης, παρόλο που έδειξε να τον συμπαθεί από την πρώτη στιγμή, διέταξε όπως είδαμε τους κατωτέρους του να συλλέξουν πληροφορίες για τη ζωή του Αγγελου και κυρίως τον θάνατο των γονιών του καθώς ένιωσε πως ένα κομμάτι του δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί. Όπως λοιπόν θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, όταν ο λιμενικός μάθει πως οι γονείς του κάηκαν ζωντανοί, δεν θα χάσει ευκαιρία και θα του το μεταφέρει. Ο Κοντογιωργάκης, όπως είναι φυσικό, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του μαθαίνοντας την αλήθεια και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον θείο του στην Κρήτη για να του πει την αλήθεια που αγνοεί.

Από την Κατερίνα Γιαννακοπούλου και το περιοδικό Tv24

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Οι τύψεις δεν τον αφήσουν να ζήσει - Αυτοκτονεί μετά την τραγωδία στο Φοίνιξ

Οι νέες πληροφορίες θα ταράξουν τον Αγγελο ακόμα περισσότερο αφού θα μάθει πως πίσω από το τραγικό αυτό αίτιο του θανάτου τους κρύβεται ένας άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που, χωρίς να το ξέρει, συνδέεται μαζί του. «Δεν ξέρω γιατί επέλεξαν να σου πουν αυτή τη τραγική αλήθεια, αφού όμως έγινε έτσι, πρέπει να μάθεις, Αγγελε. Οι γονείς σου κάηκαν έπειτα από εμπρησμό. Ο Δημήτρης Γιαννακάκης έβαλε τους ανθρώπους του να βάλουν φωτιά στο σπίτι σας γιατί οι γονείς σου του χρωστούσαν χρήματα και δεν είχαν να του τα δώσουν», θα του αποκαλύψει.

Ο άντρας θα κλονιστεί αλλά θα πάρει μια γενναία απόφαση. Να πει στη Βάσω ποιος στην πραγματικότητα είναι ο πατέρας της. «Οχι, δεν μπορεί. Ο πατέρας μου δεν είναι τοκογλύφος, κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει στα ονόματα που σου είπανε, Αγγελε», θα του πει αρχικά, οι πληροφορίες όμως που θα πάρει στη συνέχεια θα την αφήσουν άφωνη. Η κοπέλα θα είναι στο πλευρό του στο εξής και η παραδοχή αυτής της αλήθειας θα δέσει το ζευγάρι ακόμα πιο πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λεωνίδας Κακούρης: Μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα μετά την ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»

Το Ναυάγιο (13/2): «Η καρδιά μου λέει να φύγουμε» - Ο Πέτρος παρακαλάει την Ειρήνη μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του

Δημήτρης Καπουράνης: «Εδώ είμαστε Αλβανοί και πίσω στην Αλβανία είμαστε Έλληνες» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η μετανάστευση με τους γονείς του

Το Ναυάγιο (6/2): Δεν αντέχει το βάρος και αυτοκτονεί μπροστά στην Στέλλα και τον Βασίλη

Το Ναυάγιο (5/2): Ο Ιπποκράτης σφίγγει όλο και περισσότερο το "σχοινί" γύρω από το λαιμό της Ειρήνης

Ναυάγιο: Ο Πέτρος προσπαθεί να σώσει την Ειρήνη - Ο Ιπποκράτης τους πιάνει επ' αυτοφώρω στο σπίτι του

Νίκος Ψαρράς για Λεωνίδα Κακούρη: «Τον γνώρισα στις "Άγριες Μέλισσες", είναι ένα πολύ θετικό παιδί...»

Γιάννης Νταλιάνης: Πρωτοφανείς αποκαλύψεις για την αντικατάσταση του Κακούρη - «Σε μισή ώρα έπρεπε να πάρω μια απόφαση! Δεν υπήρχε πιθανότητα να συνεχιστεί»