Το Ναυάγιο: Οι τύψεις δεν τον αφήσουν να ζήσει - Αυτοκτονεί μετά την τραγωδία στο Φοίνιξ

Φρίκη στα επόμενα επεισόδια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: Οι τύψεις δεν τον αφήσουν να ζήσει - Αυτοκτονεί μετά την τραγωδία στο Φοίνιξ

Η Στέλλα στο Ναυάγιο, προσπάθησε να πυροβολήσει τον άντρα που σκότωσε τον Κυριάκο της αλλά δεν τα κατάφερε καθώς μπήκε στη μέση ο Βασίλης. Παρόλο που θα τον συγχωρέσει, το τέλος του δεν θα είναι καλό.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

Ο Μάριος μπήκε στο στόχαστρο της Στέλλας όταν έμαθε πως εκείνος ευθύνεται για τον χαμό του άντρα της. Στην αρχή τον προσέγγισε ως πελάτισσα καθώς εκείνος, για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, κάνει εργασίες και μερεμέτια σε σπίτια, όμως όταν έφτασε σπίτι της του αποκάλυψε την ταυτότητά της. «Είμαι η Στέλλα. Ο άντρας μου, ο Κυριάκος, ήταν στο Φοίνιξ και συγκεκριμένα ήταν εκείνος που έσπρωξες από τη λέμβο για να σωθείς εσύ. Εξαιτίας σου ο άντρας μου πνίγηκε», του είπε μεταξύ άλλων και εκείνος ταράχτηκε πραγματικά όταν η γυναίκα που είχε μπροστά του άρχισε να τον σημαδεύει με το όπλο που είχε εξασφαλίσει (δείτε το αποκλειστικό).

Για καλή τύχη εκείνου, ο Βασίλης μπούκαρε στο σπίτι της και τους σταμάτησε πριν γίνει μεγαλύτερο κακό από αυτό του τραυματισμού του. Η αιματηρή αυτή περιπέτεια λοιπόν θα λήξει, αλλά οι ζωές όλων δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες. Η Στέλλα δεν θα μπορεί να πιστέψει ότι έφτασε στο σημείο να βάψει τα χέρια της με αίμα και ο Βασίλης θα προσπαθεί να της εξηγήσει πως ήταν φορτισμένη συναισθηματικά. Ο τελευταίος, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα μιλήσει για όσα συνέβησαν στον Γιώργη, παρουσία της Αλίκης. Η γραμματέας, χωρίς να χάσει καιρό, θα μιλήσει στον Παντελίδη για την επίθεση της Στέλλας στον πρώην ναυτικό του «Φοίνιξ».

Το Ναυάγιο Στέλλα

Ο Μιλτιάδης στο Ναυάγιο προσεγγίζει τον Μάριο και μετά αυτοκτονεί

Ο Μιλτιάδης Παντελίδης επικοινωνεί με τον Μάριο, του λέει ότι ξέρει πως η Στέλλα Σταθάτου προσπάθησε να τον σκοτώσει με όπλο και του εξηγεί πως αν της κάνει μήνυση για δολοφονική επίθεση, θα του βρει ξανά δουλειά. Ο Μάριος όμως δεν θέλει ούτε να το σκεφτεί. Εχοντας καταλάβει πόσο πολύ έφταιξε εκείνο το βράδυ, θέλει μόνο να ησυχάσει, ενώ την ίδια ώρα η Στέλλα που έχει μετανιώσει οικτρά για την πράξη της, θα τον βοηθήσει να φτιάξει τη ζωή του με κάθε τρόπο. Ο Παντελίδης όμως επιμένει να του ζητά να της κάνει μήνυση.

Δείτε επίσης: Ο Ιπποκράτης "καταστρέφει" την Ειρήνη - Της κλέβει πιο πιο πολύτιμο πράγμα που είχε με τον Απόστολο

Ο Μάριος, που έχει καταλάβει τις αγνές προθέσεις της γυναίκας, θα του εξηγήσει: «Δεν θα της το κάνω αυτό. Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να καταστραφεί. Οδήγησα τον άντρα της, έναν αθώο άνθρωπο στον θάνατο, και θα της κάνω και μήνυση από πάνω;». Τότε ο Μιλτιάδης θα αρχίσει να τον απειλεί για τη ζωή του: «Δεν θα είναι δύσκολο να πω στο δικαστήριο ότι την ώρα της κρίσης δεν φέρθηκες καλά στους επιβαίνοντες». Εκείνος θα τρελαθεί και η μόνη λύση που θα σκεφτεί για να απαλλαγεί από τον άντρα που θέλει να τον καταστρέψει, θα είναι να αυτοκτονήσει. Η Στέλλα θα συγκλονιστεί με την είδηση του θανάτου του...