Σπύρος Μαρίκας & Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχω κάνει τα πάντα για να χτυπήσει το τηλέφωνό του!» - Η σκληρή απάντηση στον Άρη Σοϊλέδη

«Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σπύρος Μαρίκας & Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχω κάνει τα πάντα για να χτυπήσει το τηλέφωνό του!» - Η σκληρή απάντηση στον Άρη Σοϊλέδη

Ο Σπύρος Μαρτίκας πριν από μερικές ημέρες αναφέρθηκε στην Μαρία Αντωνά, η οποία φέτος βρίσκεται στο Survivor, κάνοντας μερικά αιχμηρά σχόλια για την εικόνα της (δείτε εδώ), τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη, που τον "άδειασε" δημόσια μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, μιλώντας για την υπόληψή του (δείτε εδώ όσα είπε).

Εκείνος, λοιπόν, μαζί με την σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου, απάντησαν μέσα από την κάμερα του Fay's Time, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, με την δεύτερη να είναι αρκετά εκνευρισμένη και να κλείνει απότομα την συνέντευξη.

Η απάντηση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου στον Άρη Σοϊλέδη

«Γιατί υποτιμάει τόσο πολύ τον εαυτό του; Πρέπει να ξέρει ότι έχω κάνει τα πάντα για να χτυπήσει το τηλέφωνό του! Όποιες γνωριμίες είχα, όσους γνωστούς... έχω ενοχλήσει όλη την παραγωγή. Ό,τι μέσον έχω για να μπει ο Άρης σε αυτό το παιχνίδι για άλλη μία φορά που το θέλει, έχω κάνει τα πάντα για να βοηθήσω. Εύχομαι να το καταφέρει να ηρεμήσουμε. Ξέρει πολύ καλά ότι γνωρίζω. Με τέτοια θρασύτητα που μίλησε για την υπόληψή μου και αν με εκτιμούν ή όχι, ας έρθει μαζί μου μία βόλτα, να κυκλοφορήσουμε έξω στον κόσμο, να δει την εκτίμησή μου, γιατί μάλλον δεν το έχει καταλάβει», είπε ο φαρμακοποιός και η σύντροφός του επισήμανε με την σειρά της:

«Δεν το ξέρει, δεν τον έχει γνωρίσει, αλλά θα μπορούσε να τον μάθει ή να το καταλάβει από τις 24 φορές που έμεινε ο Σπύρος στο παιχνίδι και από το ότι αυτός έχασε. Μόνο αυτό. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο για τον Άρη Σοϊλέδη. Ευχαριστούμε!», λήγοντας την συζήτηση.