Αντρέας Μικρούτσικος για Νίκο Μουρατίδη: «Είναι δηλητηριώδης στα όρια του τοξικού, εγώ τον πρότεινα στο Fame Story»

Τα νέα σχόλια που έφεραν αντιδράσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντρέας Μικρούτσικος για Νίκο Μουρατίδη: «Είναι δηλητηριώδης στα όρια του τοξικού, εγώ τον πρότεινα στο Fame Story»

Νέο... beef για τον Νίκο Μουρατίδη, καθώς σε ανάρτηση στο προσωπικό του blog χαρακτήρισε την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου «τριτο-τέταρτη τραγουδίστρια» με αφορμή δηλώσεις που έκανε εκείνη για τον Γιώργο Νταλάρα. «Είπε ότι δεν θα αφήσει το στίγμα του σαν τον Καζαντζίδη. Κι εσένα τι σε κόφτει μαντάμ; Πού σε τσούζει;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μουσικός παραγωγός, κάτι που έφερε σχόλια από πολλούς, μεταξύ αυτών και ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Οι εν λόγω αιχμηρές δηλώσεις προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με τους παρουσιαστές να διαφωνούν με όσα ειπώθηκαν. Η σοπράνο από την πλευρά της αντέδρασε με ευγενικό τρόπο, αλλά δεν έκρυψε την έκπληξή της καθώς δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνθρωπο και δεν μπόρεσε να εκφέρει άποψη για το πρόσωπό του. «Δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάποιον που δεν ξέρω. Σκέφτομαι να δράσω εντελώς διαφορετικά όσον αφορά αυτόν τον κύριο. Έμεινα με το στόμα ορθάνοιχτο, γιατί δεν έχω καμία επαφή μαζί του, δεν γνωρίζω ποιος είναι. Δεν γράφουν έτσι για ανθρώπους... Είναι τρας! Πώς να σας το πω;» απάντησε μεταξύ άλλων η Σόνια Θεοδωρίδου.

Δείτε επίσης: Νίκος Μουρατίδης: Μια αγωγή και αμέτρητες κόντρες που έφεραν χάος!

Τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Νίκο Μουρατίδη

«Ήταν έτσι πάντα. Έχουμε γράψει μαζί τραγούδι, ήταν διευθυντής της ΕΜΙ. Τον ξέρω από την εποχή της δισκογραφίας. Είμαι ο άνθρωπος που τον πρότεινα να είναι κριτική επιτροπή στο Fame Story. Δεν τον γνώριζαν και τους είπα ότι είναι μεγάλος γνώστης μουσικής που έχει δηλητηριώδη κριτική. Τον παίρνεις έναν τέτοιο άνθρωπο; Αν θες να κάνεις ριάλιτι... Θέλαμε έναν που να “σπάει αυγά”. Είναι δηλητηριώδης στα όρια του τοξικού. Είναι τέτοιος ο λόγος του. Παίρνει κάτι που μπορεί να έχει δίκιο και το κάνει στο τέλος να σε τσούζει. Είναι τέτοιος, δεν είναι τρας, διαφωνώ», είπε μεταξύ άλλων ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχει νόημα να πούμε αν ο Νταλάρας θα είναι Μπιθικώτσης ή Καζαντζίδης. Δεν θα γίνει, όχι επειδή έχει κάποιο μειονέκτημα, αλλά επειδή είναι άλλη η εποχή, και εκείνοι ήταν ογκόλιθοι. Αυτό που προσπαθεί ο Νταλάρας είναι να ανεβεί αυτό το βουνό. Όταν η κυρία Θεοδωρίδου βγαίνει και λέει ότι δεν θα γίνει Μπιθικώτσης, είναι φάουλ. Γιατί μετά το πιάνει ο άλλος που είναι νταλαρικός και τη λέει τριτο-τέταρτη».