Στάθης Σχίζας: «Είμαι ερωτευμένος με...» - Η αμηχανία σε ερώτηση για τον χωρισμό του με την Παναγιώταρου και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Όσα είπε ο επιχειρηματίας στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στάθης Σχίζας: «Είμαι ερωτευμένος με...» - Η αμηχανία σε ερώτηση για τον χωρισμό του με την Παναγιώταρου και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 1/2 στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού με τον επιχειρηματία να παραχωρεί συνέντευξη, που αφορά στις αλλαγές τις προσωπικής του ζωής από τη στιγμή που έγινε πατέρας μέχρι σήμερα.

Αφού ο ίδιος μίλησε για την κόρη του, που απέκτησε σε ηλικία 21 ετών, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χωρισμό από τη μητέρα της, ο οποίος ήταν σχετικά πιο αναίμακτος. Σε εκείνη τη στιγμή της συζήτησης θίχτηκε και το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Ο Στάθης Σχίζας φάνηκε αμήχανος, όταν κλήθηκε να απαντήσει - για πολλοστή φορά - για τον χωρισμό τους δεδομένου ότι πρόσφατα κυκλοφορούν και τα κοινά της πλάνα στα μπουζούκια με τον πρώην σύζυγό της.

Η αμηχανία του Στάθη Σχίζα σε ερώτηση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Ήταν διαφορετικός ο χωρισμός με την Αλεξάνδρα. Άλλη ηλικία. Το πιο δύσκολο σε όλους τους χωρισμούς είναι η συνήθεια, ναι υπάρχει ο έρωτας, η αγάπη, αλλά θεωρώ ότι η συνήθεια είναι πιο δυνατή και από τον έρωτα.

Είμαι τέλεια, όλα πάνε καλά, είμαι χαρούμενος, αισιόδοξος. Είμαι ερωτευμένος με τη ζωή», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Οι δηλώσεις Παναγιώταρου και Σχίζα στην ίδια εκδήλωση

«Το My Style Rocks είναι μέσα στην καρδιά μου, είναι το πρώτο μου ξεκίνημα και έχω πολλά να θυμάμαι. Δεν εξαρτάται από εμένα αν με δείτε σε κάποιο νέο κύκλο, αλλά από το κανάλι εξαρτάται. Δεν είμαι καθόλου ενήμερη για τις αλλαγές που θα δούμε, γιατί έλειπα στο εξωτερικό, οπότε δεν γνωρίζω τίποτα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Πρωινού ΣουΣού.

Ο Στάθης Σχίζας είπε από τη μεριά του σχολίασε την απουσία της Αλεξάνδρας: «Τι να κάνουμε; Συμβαίνουν αυτά καμία φορά! Έψαχνα να βρω να παρκάρω και δεν έβρισκα. Αν τη συναντούσα θα ήμουν μια χαρά, τι έχουμε να χωρίσουμε; Όλα τέλεια! Καλά είμαι, ήρεμος και μόνος».