Μαριάντα Πιερίδη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση διαζυγίου με τον Κατριβέση - «Θα σου πω μόνο, ότι...»

Εξελίξεις στην προσωπική της ζωή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η προσωπική ζωή της Μαριάντας Πιερίδη απασχόλησε έντονα τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, καθώς εκείνη και ο Δημήτρης Κατριβέσης πέρασαν μια κρίση στο γάμο τους με τους δύο να κάνουν ανοιχτά δηλώσεις σε κάμερες για την κατάσταση αυτή.

Στη συνέχεια, ήρθε η δεύτερη ευκαιρία με το ζευγάρι να κάνει επανασύνδεση. Τελικά, όπως αναφέρεται το love story της τραγουδίστριας με τον σεφ, σύζυγό της δεν είχε happy day. Μετά από 7 χρόνια γάμου και κοινής ζωής το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο.

Λίγο αφότου διέρρευσε η είδηση, η κάμερα του Πρωινού ΣουΣού εντόπισε την Μαριάντα Πιερίδη με την ίδια να απαντάει για πρώτη φορά στη είδηση για τον οριστικό της χωρισμό με τον Κατριβέση. Οι εν λόγω δηλώσεις προβλήθηκαν την Πέμπτη 1/2 στο παρακάτω βίντεο.

Η αντίδραση της Μαριάντας Πιερίδη μετά την είδηση διαζυγίου

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω τώρα για αυτό - τον Δημήτρη Κατριβέση - δεν είναι ένα θέμα που θα ήθελα να συζητήσω στο δρόμο. Σε ευχαριστώ πολύ που ρωτάς, αλλά δεν είναι ένα θέμα που θέλω να το συζητήσω», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη

Σε σχετική ερώτηση για το οριστικό διαζύγιο η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Δεν μπορώ να σου απαντήσω αγαπημένη μου, κάποια άλλη στιγμή. Θα σου πω μόνο, ότι είμαι πολύ καλά, μόνο αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Η τελευταία δήλωση της Μαριάντας για τον Κατριβέση

Σχετικά με τον σύζυγό της και την κρίση που πέρασαν στην τελευταία δήλωση της είχε πει η Μαριάντα Πιερίδη: «Αισθάνεται πολύ σίγουρος για μένα ο σύντροφός μου, ξέρει τι είμαι. Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα. Ό,τι έρχεται έτσι χύμα, έτσι πρέπει. Αυτή είναι η δική μου άποψη! Ας προσέχατε εσείς τα αγοράκια. Να προσέχετε για να μας έχετε», σχολιάζοντας την περιβόητη συνέντευξη της στο Super Κατερίνα.