Ελένη Μενεγάκη: Ιδιαίτερη ημέρα σήμερα 1/2 για την οικογένειά της - Οι τρυφερές ευχές στη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου

Με αφορμή τα γενέθλιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη πολύ συχνά κάνει αναφορές στα αγαπημένα της πρόσωπα μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει στο Mega, Ελένη. Έτσι λοιπόν η την Πέμπτη 1/2 η ίδια έστειλε δημόσια τις ευχές της στη μητέρα της Ζέτα Μισόκαλου.

Μαμά και κόρη έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και παρά την απόσταση που χωρίζει τις δύο κυρίες, εκείνες βρίσκουν τον τρόπο να μη χάνονται! Πρόσφατα μάλιστα η Ζέτα Μισόκαλου φιλοξενήθηκε στο σπίτι της κόρης της στα Βόρεια προάστια.

Με αφορμή τα γενέθλια της κυρίας Ζέτας, που είναι σήμερα 1/2 η Ελένη Μενεγάκη την θυμήθηκε στην ενότητα μαγειρικής της εκπομπής της και έτσι μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια της μητέρας της

«Μάνα σήμερα έχεις γενέθλια, είσαι η πρώτη που αγαπάει τις σούπες. Κρίμα που δεν σε έχω εδώ κοντά θα στο έστελνα τώρα σπίτι. Μία πιατούμπα να την ευχαριστηθείς», είπε η Ελένη.

Ο άγνωστος ''πόλεμος'' που δέχτηκε η Μενεγάκη από τη μητέρα της

Μέσα από την εκπομπή Γειά Σου προβλήθηκε την Κυριακή 31/12 ένα σπάνιο τηλεοπτικό ντοκουμέντο από το 1997, όταν η Ελένη Μενεγάκη είχε εμφανιστεί μαζί με τη μητέρα της σε εκπομπή, που παρουσίαζε ο Γιώργος Μαρίνος.

Τότε η παρουσιάστρια ήταν στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα με την μητέρα της να αποκαλύπτει δημόσια όχι μόνο πως δεν ήταν σύμφωνη με την εμπλοκή της κόρης της στην τηλεόραση, αλλά και πως προσπάθησε με αρκετούς τρόπους να την αποτρέψει.

«Είναι ο μοναδικός ρόλος, που της πηγαίνει γάντι, αυτός της μητρότητας. Μου αρέσει η ενασχόλησή της με την τηλεόραση αν και με ξάφνιασε αυτό, ήταν κάτι που δεν το περίμενα, ούτε μπορώ να πω ότι βοήθησα για αυτό το πράγμα. Εμπόδιο της μπήκα πάρα πολλές φορές για να μην γίνει», είχε πει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη.