Ελένη Μενεγάκη & Ματέο Παντζόπουλος: Καταφθάνει αύριο 23/1 η μητέρα της, Ζέτα στο σπίτι τους - Το άγχος της παρουσιάστριας

Ο λόγος της επίσκεψής της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους μένουν σε μία εντυπωσιακή μεζονέτα στα Μελίσσια με την παρουσιάστρια να αναφέρει συχνά, πως όλα αυτά τα χρόνια είχε μεγάλη βοήθεια από τη μητέρα της, Ζέτα Μισσόκαλου.

Μπορεί η μαμά της παρουσιάστριας να μένει στην Κάρυστο μαζί με τον σύζυγό της (δείτε εδώ το σπίτι τους), ωστόσο η Ζέτα Μισόκαλου ταξιδεύει αρκετά συχνά στην Αθήνα για να δει τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Τη Δευτέρα 22/1 η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της Ελένη αποκάλυψε, πως αύριο Τρίτη 23/1 καταφτάνει η μητέρα της στην Αθήνα και μάλιστα θα μείνει στο σπίτι της. Η παρουσιάστρια μάλιστα δε δίστασε να μοιραστεί με τον σεφ της εκπομπής της, Γιώργο Τσούλη ποιο είναι το άγχος της.

Αποκαλύφθηκε ο λόγος της Ελένης Μενεγάκη με τη μητέρα της

«Ρε συ Γιώργη, δώσε μου καμία ιδέα! Έρχεται η μητέρα μου αύριο και με ρώτησε τι φαγητό να σας φτιάξω; Της λέω μη με αγχώνεις...Έχω τόσα θέματα να λύσω. Της λέω, αύριο θα έρθεις, μεθαύριο θα μαγειρέψεις, από τώρα με αγχώνεις πάλι τι φαγητό να φτιάξεις; Πες καμία καλή ιδέα, να τις πω 2-3 φαγητά στη σειρά. Όταν έρχεται η μαμά μου θέλω φαγάκια μαμαδίστικα. Της καλής μαμάς τα φαγητά θέλω. Θα έρθει αύριο, από την Τετάρτη 24/1 θα πέσει στα μαγειρέματα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Το κουσούρι της μητέρας της που το έχει κληρονομήσει και η Μενεγάκη

«Πάντως αυτές τις μέρες έκανα πολύ μαγειρική στο σπίτι μου, ευχαριστήθηκα να κάνω τραπεζώματα, μη φανατστείτε μεγάλα τραπεζώματα, αλλά μόνο τα παιδιά και δυο φίλους, αλλά ήθελα να μπω σε ποιο δύσκολα μαγειρέματα και είχα επιτυχίες και χάρηκα.

Αν μπω στην κουζίνα, δυστυχώς έχω το κουσούρι της μάνας μου, όταν μαγειρεύω τους κοιτάω όλους στα μάτια… Έχω τέτοια ικανοποίηση όταν τους βλέπω να το ευχαριστιούνται λες και παίρνω 99 στα 100 σε διαγώνισμα, τέτοια χαρά παίρνω...», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων στην εκπομπή της.