Έξω φρενών ο Στέλιος Χανταμπάκης: Το ξεκαθάρισμά του για την είδηση με την Πηλιάκη που κάνει το γύρο του διαδικτύου

«Επιλογή μου ήταν να μην την επιβαρύνω ψυχολογικά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ένας αγαπημένος σχεδιαστής στην οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη με το μοντέλο - επιχειρηματία να αποχαιρετάει με πολύ συγκινητικό τρόπο τον Φιλήμονα (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Σε συνέχεια, την Πέμπτη 1/2 μέσα από την εφημερίδα Espresso έγινε γνωστή μια νέα είδηση που αφορά στο όνομα του Χανταμπάκη και της συζύγου του, Όλγας Πηλιάκη που βρίσκεται στo Survivor 2024 (δείτε εδώ τι γράφτηκε).

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Στέλιος Χανταμπάκης ξεκαθαρίζει τη θέση του μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Πιο αναλυτικά, ειπώθηκε πως η οικογένειά του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την άμεση σχέση τους με τον σχεδιαστή θα κληρονομούσε το σπίτι του, το οποίο ωστόσο έχει πουληθεί. Σε κάθε περίπτωση, η ανάρτηση του Χανταμπάκη βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη για την είδηση μετά τον θάνατο του Φιλήμονα

«Παρεμπιπτόντως και ενημερωτικώς η γυναίκα μου, Όλγα, στον Άγιο Δομίνικο δεν γνωρίζει καν τον θάνατο του φίλου μας, καθώς επιλογή μου ήταν να μην την επιβαρύνω ψυχολογικά στην εκεί προσπάθειά της», έγραψε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη

Ποιος ήταν ο Φιλήμονας

Ο σχεδιαστής άφησε ισχυρό αποτύπωμα, με ξεχωριστές δημιουργίες υψηλής ραπτικής αλλά και καινοτομίες ως προς την παρουσίαση. Γεννημένος στην Κρήτη ξεκίνησε να εργάζεται το 1959, όταν και επέστρεψε από το Παρίσι, όπου στο ατελιέ του σπουδαίου Γιάννη Ντεσσέ είχε συμμαθητές τον Βαλεντίνο και τον Γκι Λαρός.

Στο διεθνές τζετ σετ συστήθηκε το 1972, με την παρουσίαση της συλλογής του δίπλα σε μοντέλα του Ιβ Σεν Λοράν και της Μέρι Κουάντ στο μεγάλο γκαλά των «Λευκών Κύκνων» στο Λονδίνο. Έντυσε ονόματα όπως η Τζέιν Μάνσφιλντ και η Μερλ Ομπερον, ενώ από το ατελιέ που διατηρούσε για χρόνια στο Κολωνάκι πέρασαν όλες οι Ελληνίδες σταρ της εποχής.