Survivor: Θρήνος στην οικογένεια της Όλγας Πηλιάκη - Ο θάνατος που ακόμα δεν της έχει ανακοινώσει η παραγωγή

Τι ακριβώς συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Θρήνος στην οικογένεια της Όλγας Πηλιάκη - Ο θάνατος που ακόμα δεν της έχει ανακοινώσει η παραγωγή

Την ώρα που η Όλγα Πηλιάκη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor, πίσω στην Ελλάδα η οικογένεια της και συγκεκριμένα ο σύζυγός της , Στέλιος Χανταμπάκης, βιώνει δύσκολες στιγμές. Ένα πρόσωπο που αγαπούσαν και είχαν ως μέλος της οικογένειας τους, έφυγε από την ζωή.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο παρουσιαστής με ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χθες Τρίτη 23/1 - δείτε την εδώ.

Ο λόγος για τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Φιλήμονα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών και την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο Λάκης Γαβαλάς με δική του ανάρτηση. Ο σχεδιαστής άφησε ισχυρό αποτύπωμα, με ξεχωριστές δημιουργίες υψηλής ραπτικής αλλά και καινοτομίες ως προς την παρουσίαση. Γεννημένος στην Κρήτη ξεκίνησε να εργάζεται το 1959, όταν και επέστρεψε από το Παρίσι, όπου στο ατελιέ του σπουδαίου Γιάννη Ντεσσέ είχε συμμαθητές τον Βαλεντίνο και τον Γκι Λαρός.

Στο διεθνές τζετ σετ συστήθηκε το 1972, με την παρουσίαση της συλλογής του δίπλα σε μοντέλα του Ιβ Σεν Λοράν και της Μέρι Κουάντ στο μεγάλο γκαλά των «Λευκών Κύκνων» στο Λονδίνο. Έντυσε ονόματα όπως η Τζέιν Μάνσφιλντ και η Μερλ Ομπερον, ενώ από το ατελιέ που διατηρούσε για χρόνια στο Κολωνάκι πέρασαν όλες οι Ελληνίδες σταρ της εποχής.

Η οικογενειακή σχέση του Φιλήμονα με τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη

Ο Φιλήμονας σε συνέντευξη του είχε εξομολογηθεί πως ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι σαν γιος του, η Όλγα Πηλιάκη σαν νύφη του, και τα παιδιά τους σαν εγγόνια του. Μάλιστα, είχε πει πως για αυτόν είναι το άπαν.

Στέλιος Χανταμπάκης Φιλήμονας

Σήμερα Τετάρτη 24/1 στο Happy Day στον ALPHA, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε πως ο σχεδιαστής είχε γνωρίσει τον παρουσιαστή στο δρόμο έπειτα από ένα ατύχημα και από τότε ήταν αχώριστοι και σαν οικογένεια.

«Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών και μου έλεγες Κώστα ότι είχε σαν πνευματικό του παιδί τον Στέλιο Χανταμπάκη, σωστά;» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ναι, γνωρίστηκαν σε ένα ατύχημα που είχε ο Φιλήμονας στον δρόμο και έτυχε να περνάει ο Στέλιος από εκεί. Είχε σπάσει το χέρι του και ο Στέλιος σταμάτησε να τον βοηθήσει. Από τότε ξεκίνησε η φιλία τους. Κράτησαν σχέσεις και τον αισθάνεται σαν παιδί του», απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Με την Τίνα Μεσσαροπούλου να σχολιάζει «Μην είναι και ο κληρονόμος του».

Η παίκτρια των Διάσημων δεν γνωρίζει για το θάνατό του

Όπως είναι λογικό επειδή η Όλγα Πηλιάκη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και δεν έχει καμία επικοινωνία με την Ελλάδα και γενικά με φιλικά και οικογενειακά πρόσωπα - αφού έτσι είναι οι κανονισμοί - δεν γνωρίζει για το θάνατο του Φιλήμονα. Υπάρχει ωστόσο πιθανότητα να την πληροφορήσει σχετικά η παραγωγή.

Να αναφέρουμε επίσης πως απόψε 24/1 στο Survivor η Όλγα θα αγωνιστεί για την παραμονή της στο παιχνίδι, καθώς είναι 1 από τις 4 υποψήφιες - δείτε εδώ το trailer του επεισοδίου αλλά και το spoiler για το ποια τελικά φεύγει!