Βασίλης Τερλέγκας: «Είχε πει για μένα ότι είμαι αποτσίγαρο πεταμένο, θα τον βρω...»

Μίλησε ντόμπρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βασίλης Τερλέγκας: «Είχε πει για μένα ότι είμαι αποτσίγαρο πεταμένο, θα τον βρω...»

Συνέντευξη στη Super Κατερίνα παραχώρησε ο Βασίλης Τερλέγκας, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, την πρόσφατη πρεμιέρα του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους συναδέλφους του, τις διαφημίσεις και τους δημοσιογράφους.

«Άστον να το λέει! Και ο Κλούνεϊ έκανε καφέδες. Πού είναι το πρόβλημα; Αλλά και ο Νταλάρας είναι το κεφάλαιο της Ελλάδας. Και εκείνος είχε δίκιο και τα παιδιά έχουν δίκιο. Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε τι είπε και γιατί το είπε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τερλέγκας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του συναδέλφου του. Ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι έχει αντιμετωπιστεί ρατσιστικά από μερίδα του Τύπου, που έχει γράψει πολλά και διάφορα για εκείνον.

Δείτε επίσης: «Η επιχειρηματίας μου φώναζε "σε παρακαλώ, η αστυνομία είναι απ’ έξω"» - Ο Τερλέγκας μίλησε ανοιχτά για το περιστατικό στα μπουζούκια

Το παράπονο του Βασίλη Τερλέγκα από δημοσιογράφο

Μιλώντας για την πορεία του στον χώρο της μουσικής από την αρχή, δήλωσε συγκεκριμένα: «Έχω φάει τον ρατσισμό της αρκούδας από μικρό παιδί. Πάλεψα όμως και νίκησα. Πολύς ρατσισμός. Το είδος της μουσικής μου είναι καθαρά βυζαντινό. Ναι, είναι δύσκολο, δεν τραγουδιέται εύκολα, το παραδέχομαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να με χτυπάς από το πρωί μέχρι το βράδυ κύριε δημοσιογράφε και το μαγαζί μου να είναι γεμάτο. Δεν κοιτάς τον κόσμο;»

Ενώ κλείνοντας έκανε αναφορά στο πρόσωπο ενός συγκεκριμένου δημοσιογράφου, χωρίς να τον ονοματίζει, λέγοντας ότι θέλει να τον βρει. «Με χτυπούσε ανελέητα, τον θυμάμαι. Θα τον βρω όμως, ζει. Είχε πει ότι είμαι ένα αποτσίγαρο πεταμένο ως άνθρωπος», κατέληξε.