Σάκης Ρουβάς: Γνωστός δημοσιογράφος ήταν η αιτία να πάει στρατό - Η διαμάχη & το κυνηγητό με τον Ηλία Ψινάκη

Απίστευτη ιστορία για το παρελθόν του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο αγαπημένος Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στο νησί της Κέρκυρας στις 5 Ιανουαρίου του 1972 και εκτός από την ιδιότητα του ως τραγουδιστής είναι και πρώην αθλητής στο άλμα επί κοντώ (δείτε τον εδώ την αλήθεια για τη σχέση του με τον αδερφό του, Απόστολο).

Τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία τα έκανε το 1991 όταν ακόμα ήταν 19 ετών, επομένως δεν είχε προλάβει να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία. Πολύ γνωστός δημοσιογράφος λοιπόν, αποκάλυψε άγνωστη ιστορία πίσω από το στρατιωτικό του Σάκη.

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 31/1 ο Δήμος Βερύκιος στο Καλύτερα Αργά έκανε γνωστό, πως εκείνος ήταν ο λόγος που πήγε στρατό ο Ρουβάς με αποτέλεσμα να τον κυνηγάει ο τότε manager του, Ηλίας Ψινάκης.

Η αποκάλυψη για το στρατιωτικό του Σάκη Ρουβά

«Για να μην παρεξηγηθώ, τον Σάκη τον γνώρισα, ήμουν η αιτία που πήγε στρατό. Του προκάλεσα εγκεφαλικό. Εγώ τον έντυσα στον στρατό, μετά από μία κόντρα που είχα με τον διευθυντή - μετέπειτα πολύ φίλο μου, τον Μπάμπο τον Χατζηλαμπή του Αρσένη. Ερχόταν από την Αμερική ο Αρσένης, κάτι έγινε στο ανατολικό αεροδρόμιο τότε - δεν είχε φτιαχτεί ακόμα το Ελ. Βενιζέλος - είμαστε με τις κάμερες απ’ έξω και είχαμε τσαντιστεί. Και του λέω καλά θα δεις τι θα πάθει ο Αρσένης. Κατεβαίνει και πετάγομαι και τον ρωτάω: ''Γιατί δεν στέλνεις στον στρατό τον Σάκη Ρουβά;''.

Γουρλώνει τα μάτια ο Αρσένης, ευφυής, Κεφαλλονίτης και λέει βεβαίως και θα πάει. Και έτσι ξεκινάει... Να με κυνηγάει ο Ψινάκης, να γίνεται χαμός, το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο ήταν; Πήγα και πήρα συνέντευξη από το Πολύκαστρο από τον Σάκη Ρουβά ως στρατιώτη.

Σας πληροφορώ, ότι από τον διοικητή μέχρι τον τελευταίο φαντάρο στο στρατόπεδο - μίλαγαν με εγκωμιαστικά λόγια για τον αθλητή - στρατιώτη, Σάκη Ρουβά!

Είναι καλό παιδί, πολύ καλό παιδί! Νομίζω, ότι από αγάπη είπε ό,τι είπε ο Νταλάρας και αν δεν το είπε από αγάπη, στην πορεία θα εξελιχθεί σε αγάπη. Δεν πιστεύεις ότι ο Ρουβάς θα γίνει καλύτερος μετά από αυτήν τη δημόσια κριτική που υπέστη; Δε θα διαβάζει περισσότερο;», είπε ο Δήμος Βερύκιος.