Βίκυ Κάβουρα: Ποζάρει στον καθρέφτη και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα - Με crop top & κολάν

Λίγους μήνες πριν γίνει μητέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η εγκυμονούσα και επίσημα Βίκυ Κάβουρα από τη στιγμή που έκανε γνωστό πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Γιώργο Τζαβέλλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μάλιστα μοιράζεται ανελλιπώς τη χαρά της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βλέπουμε την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της στον 5ο μήνα, καθώς και την κοιλίτσα της που φουσκώνει ημέρα με τη μέρα! (δείτε εδώ την πρώτη της αντίδραση στις κάμερες μετά την ανακοίνωση).

Η Βίκυ Κάβουρα μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Την Πέμπτη 1/2 η ηθοποιός καλωσόρισε τον νέο μήνα μέσα από μία φωτογραφία στον καθρέφτη του γυμναστηρίου της. Όπως ξέρουμε η Βίκυ Κάβουρα φροντίζει το σώμα της και έτσι δε σταματάει να αθλείται ακόμα και κατά την εγκυμοσύνη της κάνοντας pilates.

Βίκυ Κάβουρα - Εγκυμοσύνη

Το παρελθόν της πριν τον Γιώργο Τζαβέλλα

Νίκος Οικονομόπουλος

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Νίκος Οικονομόπουλος

Η γνωριμία τους έγινε τον Ιούνιο του 2013 σε μια βραδινή έξοδο. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός θέλησαν από την πρώτη στιγμή να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στον έρωτά τους χωρίς ωστόσο να κρύβονται. Δειλά δειλά ξεκίνησαν να κάνουν και τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ ήταν σχεδόν αχώριστοι.

Μετά από 1,5 χρόνο, ωστόσο, κι ενώ όλοι πίστευαν πως το ζευγάρι αυτό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έγινε γνωστός ο χωρισμός τους. «Δεν είμαστε 15 χρόνων που είπαμε “τα φτιάξαμε” και μετά “τώρα τα χαλάμε”. Εννοείται πως δεν μπορείς να χωρίσεις με έναν άνθρωπο, με τον οποίο αγαπήθηκες πολύ, από τη μία μέρα στην άλλη. Το προσπαθείς, το εξετάζεις και αν δεν είναι κατάλληλο το έδαφος, παίρνεις αποστάσεις και βλέπεις πώς εξελίσσεται η κατάσταση. Αλήθεια θέλω να είναι καλά. Τον σκέφτομαι, τον νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά. Μερικές φορές ο χωρισμός χρειάζεται, ώστε να πάρεις απόσταση από τα πράγματα και να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς συμβαίνει», είχε εξομολογηθεί τότε η ηθοποιός στο περιοδικό People.

Γιώργος Βίγγος

Η Βίκυ Κάβουρα κι ο Γιώργος Βίγγος

Η σχέση αυτή δεν κράτησε ούτε ένα χρόνο, αφού πάνω στο 8μηνο έγινε γνωστό πως οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε βραδινές τους εξόδους καθώς και στη Μύκονο όπου είχαν κάνει διακοπές το καλοκαίρι του 2019.

«Χώρισα μάλλον γιατί δεν ήμουν ευτυχισμένη; Ξέρεις πολύ καλά ότι καμία γυναίκα δεν χωρίζει, αν δεν της φταίει κάτι πολύ σημαντικό. Καμία γυναίκα δεν φεύγει από μόνη της. Νομίζω το ίδιο πονάει, τι σημασία έχει ποιος το έκανε, ποιος χωρίζει ποιον; Σημασία έχει ότι το διάστημα πριν χωρίσεις, που λες “ωχ δεν λειτουργεί”, αυτό πονάει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός μετά τον χωρισμό σε τηλεοπτική εκπομπή.

Και φτάνοντας στο τώρα, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Τζαβέλλα κι αυτό είναι αρκετό!