Ιωάννα Τούνη - Η αιχμηρή απάντηση στον Σεργουλόπουλο: «Τι επαγγέλλεται; Δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι»

Αποστομωτική!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη - Η αιχμηρή απάντηση στον Σεργουλόπουλο: «Τι επαγγέλλεται; Δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι»

Η κάμερα του Happy Day στον ALPHA βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1/2 στο prive party της Bubblegun που διοργάνωσε η Ιωάννα Τούνη με την Στέλλα Πάσσαρη. Οι δυο επιχειρηματίες και φίλες, έκαναν δηλώσεις στον δημοσιογράφο του σταθμού.

Η Ιωάννα απάντησε μεταξύ άλλων με αιχμηρά λόγια τόσο στον Δημήτρη Παπανώτα, όσο και στον Φώτη Σεργουλόπουλο (δείτε εδώ πως την ειρωνεύτηκε) για τα σχόλια που έκαναν σχετικά με την δήλωση πως είναι influencer, μια δουλειά πολύ δύσκολη γιατί πάντα πρέπει να κάνει αναρτήσεις.

Η απάντηση της Τούνη σε Παπανώτα και Σεργουλόπουλο

«Ελπίζω το κοινό του Παπανώτα να έχει IQ. Εμένα με νοιάζει η γνώμη του Δημήτρη και όχι τι λέει ο Δημήτρης», απάντησε αρχικά στον Δημήτρη Παπανώτα στέλνοντας τα φιλιά της.

«Τι επαγγέλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος; Δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι. Έτσι και εγώ είμαι influencer. Είμαστε μια ολόκληρη ομάδα περιορισμένη σε έναν άνθρωπο. Θέλει και αυτό χρόνο. Εγώ κάνω 3 δουλειές. Είμαι και full time mom», απάντησε επίσης.

Αυτή είναι η δήλωση που είχε κάνει η Ιωάννα και "έπεσαν" να την σχολιάσουν

Δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις καθώς δεν είναι πολύ fun της τηλεόρασης αλλά όταν το κάνει είναι... άκρως αποκαλυπτική, είναι αυτή που όλοι γνωρίζουν, είναι η Ιωάννα η αυθόρμητη. Η J.Τούνη το βράδυ της Δευτέρας 29/1 έκατσε στον αναπαυτικό καναπέ του The 2night show κι εκμυστηρεύτηκε τα πάντα για την ζωή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

«Είμαι full time influencer, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το οποίο είναι εύκολο, δηλαδή ο κόσμος το έχει τύπου σιγά κάνει ένα κλικ και ανεβάζει και κάτι έγινε. Γενικά το να θέλει ο άλλος να σε παρακολουθεί και να σε παρακολουθεί σε μια διάρκεια 7-8 ετών που είμαι στην επικαιρότητα πλέον θέλει μια συνέπεια στο κοινό σου, θέλει μεθοδικότητα, γενικά δεν έχω ποτέ off. Είμαι ακόμα διακοπές και πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ να ανεβάζω πράγματα. Κάθε μέρα πρέπει να με δουν γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνεις σεβασμό σε αυτούς που σε ακολουθούνε. Λένε αυτή τώρα πήγε Ντουμπάι, πως περνάει εκεί πέρα, τι κάνει»

Δείτε όλη την χθεσινή εκπομπή του The 2night show στο παρακάτω βίντεο: