Στέλιος Χανταμπάκης: "Έσπασε" τη σιωπή του για την περιουσία του Φιλήμονα - «Η αλήθεια είναι ότι με...»

Όλη η αλήθεια μετά το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για το σπίτι στον Λυκαβηττό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέλιος Χανταμπάκης:

Φανερά εκνευρισμένος και ενοχλημένος είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης με δημοσίευμα που βγήκε και ανέφερε πως ενώ περίμενε να του αφήσει κάποιο περιουσιακό στοιχείο ο Φιλήμονας μετά το θάνατό του, τελικά δεν του άφησε τίποτα. Ούτε και ένα σπίτι στην περιοχή του Λυκαβηττού που πολλοί θεωρούσαν πως θα του αφήσει...

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Espresso έγραψε πως ο παρουσιαστής - μοντέλο φέρεται πως περίμενε να κληρονομήσει ένα σπίτι στην περιοχή του Λυκαβηττού από τον σχεδιαστή, αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως, καθώς είχε πουληθεί προ πολλού σε κοσμική και υπέρλαμπρη κυρία της Αθήνας και πολύ στενή φίλου του Φιλήμονα. Το σπίτι των 190 τετραγωνικών έχει πουληθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Μάλιστα - σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα - το πούλησε στην κυρία με την υποχρέωση να του επιτρέψει να κατοικεί σε αυτό μέχρι το τέλος της ζωής του αλλά και να κρατηθεί απόλυτα μυστική η πώληση. Για όλα αυτά έχει ενημερωθεί επίσης και η Όλγα Πηλιάκη, όπως αναφέρει η Espresso, ωστόσο αδιευκρίνιστο είναι ακόμα το πως.

Η αντίδραση του Στέλιου Χανταμπάκη στο δημοσίευμα

Μετά την κυκλοφορία του δημοσιεύματος, ο Στέλιος Χανταμπάκης έσπευσε να απαντήσει μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram - δείτε εδώ. Ωστόσο, και χθες Πέμπτη 1/2 απάντησε μπροστά στις κάμερες θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Η αλήθεια είναι ότι με στεναχώρησε που βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα, όταν κιόλας έχει φύγει ένας άνθρωπος. Ήξερα ότι το σπίτι έχει πουληθεί από το 2014. Δεν περιμένουμε κάτι από κανέναν άνθρωπο. ότι έχουμε φτιάξει το έχουμε φτιάξει εγώ με την γυναίκα μου. Ο Φιλήμονας σαν προσωπικότητα ήταν "χείμαρρος" με όλους. Για εμένα έχει πει μόνο καλές κουβέντες. Το ίδιο έχω και εγώ στο μυαλό μου. Δεν ενόχλησε κανέναν, δεν τον στήριξε κανείς. Ούτε εγώ ήμουν δίπλα του τις τελευταίες του στιγμές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.