Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το χωρισμό "βόμβα" - «Αποφασίστηκε από κοινού πριν από 15-20 μέρες»

Οριστικό το τέλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη  για το χωρισμό

Ακόμα έναν χωρισμό μετράει η ελληνική showbiz, ο οποίος έγινε γνωστό χθες Πέμπτη 1/2. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που ήταν παντρεμένο για 7 χρόνια και προσπαθούσε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες μαύρα σύννεφα είχαν "σκεπάσει" τη σχέση τους με αποτέλεσμα να έχουν προβλήματα, τα οποία όπως φαίνεται δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Παρασκευή 2/2 σχολιάζοντας με την ομάδα της στο Happy Day του ALPHA τον συγκεκριμένο χωρισμό, μετέφερε και τις δικές τις λεπτομέρειες, τις οποίες πληροφορήθηκε από κοντινό άνθρωπο του - πρώην πλέον - ζευγαριού.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το νέο χωρισμό της showbiz

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο οριστικός χωρισμός αποφασίστηκε από κοινού πριν από 15-20 μέρες. Έκαναν την προσπάθειά τους να τα ξαναβρούν όλους αυτούς τους μήνες που έγινε το συμβάν. Ο Δημήτρης έχει υπάρξει πολύ σωστός στο γιο της από τον προηγούμενο γάμο της. Ήθελα να το προσπαθήσουν. Δυστυχώς πριν από 15 μέρες έκλεισαν τον κύκλο τους. Τις λεπτομέρειες μου τις είπε ένας άλλος άνθρωπος που τους γνωρίζει», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το διαζύγιο της Μαριάντας Πιερίδη από τον Δημήτρη Κατριβέση.

Αφορμή για να κάνει αυτή την αποκάλυψη στάθηκαν οι νέες δηλώσεις της τραγουδίστριας, όταν οι κάμερες την συνάντησαν το βράδυ της Πέμπτης σε νέα της δημόσια έξοδο.

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν που την συνάντησαν, δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για το χωρισμό και το διαζύγιο της, με την ίδια να ενοχλείται καθώς δεν θέλει να πάρει έκταση το όλο θέμα.

«Δεν έχω να σα πω κάτι για την είδηση που λέει για τον οριστικό χωρισμό μου. Όλα τα είδα. Δεν θέλω να το συζητήσω. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Ότι χρειάζεται να προστατευτεί, το προστατεύω. Σήμερα δεν θέλω να συζητήσω τίποτα», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.