Χρύσα Παπά: «Είχαμε κάνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη μια hard core ερωτική σκηνή και τότε...»

«Επειδή ντρέπομαι κάνουμε διάφορες πατέντες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χρύσα Παπά: «Είχαμε κάνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη μια hard core ερωτική σκηνή και τότε...»

Για την εμπειρία της ως δασκάλα θεάτρου αλλά και για τις ερωτικές σκηνές που έχει γυρίσει, μίλησε η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Παπά, το βράδυ της Πέμπτης 1/2, στην εκπομπή Καλύτερα Αργά και στην Αθηναϊδα Νέγκα. Η ίδια μάλιστα, στην αποκαλυπτική της συνέντευξη, ξεκαθάρισε ότι θέτει τα όρια της σχετικά με τέτοιου είδους σκηνές και ότι αποφεύγει τα γυμνά πλάνα.

Όσα αποκάλυψε η Χρύσα Παππά για τις ερωτικές σκηνές

Για την εμπειρία της ως δασκάλα ανέφερε: «Δούλευα σε σχολείο επτά χρόνια. Το ξεκίνησα αυτό σε ένα ιδιωτικό σχολείο και τους έκανα θέατρο, δεν μπορώ να σου περιγράψω αυτή την εμπειρία. Το ξεκίνησα γιατί αγαπούσα να βρίσκομαι με τα παιδιά. Ήταν τόσο πολύ το feedback που έπαιρνα από τα παιδιά που μακάρι να έχω δώσει το 1/10. Με ρωτούσαν για τα σήριαλ τι θα γίνει παρακάτω και δεν τους έλεγα. Δεν τους έλεγα για να γίνει η δουλειά γιατί αν ξεκινούσαμε όλο αυτό με τα σήριαλ θα μέναμε εκεί»

«Οι ρόλοι του πολιτικού είναι "ρολάρες" όχι αστεία. Αν με έβαζαν να κάνω έναν πολιτικό, δεν θα το κατάφερνα. Όχι μόνο εγώ, ακόμη και ο καλύτερος ηθοποιός. Το spooky είναι ότι δεν πιστεύεις στα μάτια σου και στα αυτιά σου. Είμαι βέβαιη ότι η πολιτική είναι μέσα στο ψέμα. Περνάω διάφορες φάσεις με την πολιτική. Ή ασχολούμαι πάρα πολύ και διαβάζω, ψάχνω, προσπαθώ να σκέφτομαι ή έχω μια απόλυτη άρνηση.

Δείτε επίσης: Χρύσα Παππά: "Έχω ζήσει τους έρωτές μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο γιατι..." - Όλες της οι δηλώσεις για τις σχέσεις που δεν κατέληξαν κάπου

Νομίζω ότι τώρα είμαι σε φάση της άρνησης. Είμαι βέβαιη ότι είναι ρόλοι όλοι αυτοί και λυπάμαι που λέω τη λέξη "ρόλοι" γιατί είναι κάτι ιερό. Θα έλεγα ανεντιμότητα γιατί οι ρόλοι είναι αληθινοί και έντιμοι. Ακόμη και ο χειρότερος ρόλος, ένας βιαστής ή δολοφόνος, κάνεις μια διαδρομή με αυτόν και αρχίζει και τελειώνει. Προφανώς και κάτι μιμείται. Πολλές φορές μου έχουν πει στο "τάδε καθημερινό όλα αυτά μαζί;”". Ενώ βλέπεις δελτία ειδήσεων και αναρωτιέσαι αν πρέπει να αυτοκτονήσεις τώρα ή μετά. Δεν βλέπεις καμία καλή είδηση» πρόσθεσε.

«Από κάποια χρόνια και μετά η ερωτική σκηνή είναι σαν να πίνεις καφέ. Ο Νίκος Γαλανός είναι κύριος και με πολύ σεβασμό, δεν είναι δεδομένο. Δεν φιλάμε κανονικά σε αυτή τη δουλειά. Είναι "κούφιο”"το φιλί. Επειδή είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να ορίσουμε τα μέρη του σώματός μου, το φιλί είναι το λιγότερο.

Όλη η αίσθηση, το πώς μετακινείται ένα σώμα πάνω σου είναι το σημαντικό και πώς περνάς τα όρια του ρόλου. Έχω κάνει παθιασμένες σκηνές! Είχαμε κάνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στα Μυστικά της Εδέμ μια hard core ερωτική σκηνή και τότε το Mega έκανε κάτι βραβεύσεις τηλεοπτικές και μας είχαν δώσει βραβείο. Εγώ επειδή ντρέπομαι κάνουμε διάφορες πατέντες να μην είμαι γυμνή. Θα προτιμούσα να μην κάνω γυμνό. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και χωρίς να είναι γυμνά» αποκάλυψε.

Δείτε εδώ το βίντεο: