Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ουδέν σχόλιο, μπαίνει από εδώ και βγαίνει από την άλλη....» - Η αιχμηρή απάντηση για το ξέσπασμα της Καινούργιου

«Το παν είναι το ποιος το λέει…»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ουδέν σχόλιο, μπαίνει από εδώ και βγαίνει από την άλλη....» - Η αιχμηρή απάντηση για το ξέσπασμα της Καινούργιου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 2/2, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, σχετικά με το ξέσπασμα της Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της Super Κατερίνα, για την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά.

Υπνεθυμίζουμε ότι, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε εκτάκτως στο Κιλκίς για να αποχαιρετήσει τον πατέρα της ο οποίος έφυγε από την ζωή ξαφνικά πριν απο λίγες ημέρες. Ωστόσο η εκπομπή Fay's Time, προβλήθηκε κανονικά, με την απόφαση του ΣΚΑΙ να κατακεραυνώνεται από τους υπόλοιπους παρουσιαστές, οι οποίοι έκαναν λόγω για την "άδεια καρέκλα" της παρουσιάστριας.

Μία από αυτούς ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία εξέφρασε τον θυμό της σχετικά με το θέμα λέγοντας: «Μιλάει ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες. Συγνώμη, παιδιά, που θα το πω αλλά δεν τον έχω σε καμία υπόληψη...» (δείτε εδώ αναλυτικά)

Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην Κατερίνα Καινούργιου

«Ουδέν σχόλιο. Δεν στενοχωριέμαι με τέτοια πράγματα, μπαίνει από εδώ και βγαίνει από εδώ. Το παν είναι το ποιος το λέει…» απάντησε ο δημοσιογράφος και στην συνέχεια έφυγε βιαστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Πότε επιστρέφει στην εκπομπή η Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια του Fay's time δεν έχει ακόμα μιλήσει και δεν έχει εκφράσει την δική της άποψη για τον ντόρο που ξέσπασε μετά την απόφαση του ΣΚΑΪ να μεταδίδει τις εκπομπές παρά την απουσία της, μπορεί και να μην το κάνει ποτέ, αφού όλοι ξέρουμε ότι δεν της αρέσει να ρίχνει λάδι στην φωτιά. Εξάλλου αυτή δεν είναι την δεδομένη στιγμή η προτεραιότητά της, καθώς προέχει το πένθος της και το πως θα διαχειριστεί με ηρεμία τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Επανερχόμαστε όμως παρακολουθώντας τις εξελίξεις από κοντά και εάν τυχόν υπάρξει κάποια νεότερη ενημέρωση για την επιστροφή της παρουσιάστριας στην εκπομπή της Fay's time θα την μάθετε πρώτοι.