Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Δύσκολες στιγμές για τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία για ακόμα μια φορά μίλησε για τα ρεπορτάζ περί "γάμου - φοροδιαφυγής" που έκανε με τον σύζυγό της Νεκτάριο Λεμονίδη. Όπως έχει ήδη πει, θεωρεί πως ήταν "καρφωτή" από γυναίκα που την ζηλεύει και έχει στο μυαλό της τρία ονόματα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση του Νεκτάριου μετά από όλο αυτό το χαμό, καθώς πέρασε δύσκολα με τα κανάλια να πηγαίνουν έξω από την εργασία του για να κάνει μια δήλωση.

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη

«Προσπάθησε κάποιος να κάνει τον γάμο μου εφιάλτη. Σίγουρα θα λάμψει όλη η αλήθεια. Ήταν καρφωτή 100%. Ζήτησα συγγνώμη για τη δήλωση που έκανα για το κόστος του γάμου μου. Δεν πλήρωσα 50.000 χιλιάδες ευρώ. Μου έκαναν εκπτώσεις λόγω της αναγνωρισιμότητάς μου, κάποιοι διαφημιστικά», ανέφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το γάμο της.

Για την ψυχολογία του Νεκτάριο Λεμονίδη, είπε: «Είναι άσχημο να πηγαίνουν κάμερες στην εργασία του συζύγου μου έξω από εκεί που εργάζεται. Τι να σου πει ο Νεκτάριος; Είχε πάθει σοκ ο Νεκτάριος. Τον ηρέμησα. Του είπα "έτσι είναι ο χώρος". Μου είπε "αγάπη μου έναν γάμο κάναμε, απλά θεωρώ την επόμενη φορά δεν πρέπει να είμαστε τόσο εξωστρεφείς"».

«Ο δικηγόρος μου έχει αναλάβει όλη την υπόθεση. Έχουμε όλα τα παραστατικά. Ήταν μια κοπέλα που ζήλεψε όλο αυτό. Είμαι αναμεσά σε 3 κοπέλες που μου έχουν κάνει διάφορα, θέλω να το διασταυρώσω. Δεν ήταν καλεσμένες στον γάμο. Σκέφτομαι μια influencer, μία πρώην υπάλληλο μου και μια άλλη κυρία. Δέχθηκα πολλές κλήσεις από νούμερο του εξωτερικού δυο εβδομάδες πριν τον γάμο μου, δεν ήταν τυχαίο», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι κατά γνωστής influencer για την υπόθεση φοροδιαφυγής - «Δεν θα σε αφήσω, ειλικρινά, θα σε βρω»