Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Γιώργο Λιάγκα για δύο γνωστά ονόματα: «Θα έπρεπε να έχει εκατομμύρια και έχει καταστραφεί από τον τζόγο...»

«Έπαθα σοκ, έχω πέσει από τα σύννεφα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αποκάλυψη

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε, ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Παρασκευής 2/2, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, σχετικά με δύο πολύ γνωστά πρόσωπα που έχουν χάσει μεγάλα ποσά στον τζόγο. Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι έμαθε αυτή την πληροφορία από το μαγαζί που πήγε να πάρει καφέ.

Αφορμή για την αποκάλυψή του αυτή, στάθηκαν τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Υπενθυμίζουμε ότι, ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συσταση εγκληματικής οργάνωσης ωστόσο ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες (δείτε εδώ τη φωτογραφία που τον ''καίει'').

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

«Έμαθα το πρωί, που πήγα να πάρω καφέ, εκεί στο καφενείο μαθαίνω τις μισές πληροφορίες της ζωής μου, πολύ γνωστός τραγουδιστής, πολύ μεγάλο όνομα, χάνει 1000 με 10.000 ευρώ τη μέρα από έναν πολύ μεγάλο εθισμό που έχει στο τζόγο. Δε μπορώ να πω το όνομά του. Έπαθα σοκ. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Από τα πιο μεγάλα ονόματα.

Μετά μου είπαν για έναν άνθρωπο, πολύ γνωστό πολιτικό που έχει δραστηριοποιηθεί και επιχειρηματικά, μεγάλο όνομα, που έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Θα έπρεπε να έχει εκατομμύρια και έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Σοκ έπαθα. Δυο ονόματα, μεγάλος τραγουδιστής 1000 με 10.000 τη μέρα και επιχειρηματίας - πολιτικός που θα έπρεπε να ζει άνετα, και δεν έχει να πληρώσει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι αποκαλύψεις του για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Δεν θέλω να το παίξω μάγκας, αλλά δεν έπεσα από τα σύννεφα. Θα μου πείτε "για ποιο λόγο;". Έχω και εγώ τους δικούς μου τρόπους να βρίσκω τις δικλίδες ασφαλείας και να μην πέφτω από τα σύννεφα. Επειδή όλους τους ανθρώπους που έχουμε μια αναγνωσιμότητα όλες αυτές οι φιλανθρωπικές οργανώσεις μας χρησιμοποιούν και τις χρησιμοποιούμε, γιατί πολλές είναι και το φύλλο συκής της αμαρτίας μας, αν υπάρχει αμαρτία.

Εγώ λοιπόν, είχα προτάσεις από άλλους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει, να πάω στον "Άλλο Άνθρωπο", να βοηθήσω και να μαγειρέψω, για κάποιον λόγο, διαισθητικά, αρνήθηκα να πάω να βοηθήσω. Βέβαια πήγα στην "Κιβωτό του κόσμου" και παρουσίασα μια από τις βασικότερες εκδηλώσεις τους και δεν το μετανιώνω. Εδώ όμως, κάτι μέσα μου με έτρωγε. Είχα και κάποιες ενδείξεις που δεν είναι ακόμα η ώρα να τις πω. Κάποια από αυτά που έρχονται στη δημοσιότητα είναι ανατριχιαστικά!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του.