Όλγα Κιουρτσάκη: H κίνηση ματ προς την μητέρα της, Άντζελα Δημητρίoυ - Η απόφαση μετά την δημοσιοποίηση του τσακωμού τους

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τόσο η Άντζελα Δημητρίου όσο και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη μετά τον άσχημο καβγά που είχαν στην Αμερική και στάθηκε η αφορμή για να έρθει η ρήξη ανάμεσα τους. Μπορεί να μένουν στην ίδια πολυκατοικία, ωστόσο δεν έχουν καμία επικοινωνία.

Όπως βγήκε και αποκάλυψε η τραγουδίστρια, η κόρη της μαζί με τον γαμπρό της Φώτη Λώση έκαναν κουμάντο στη ζωή της και τη δουλειά της, ωστόσο ένα περιστατικό στην Αμερική ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι με αποτέλεσμα να τσακωθούν. Η παραγωγή ήταν αυτή μάλιστα που τους απομάκρυνε και επέστρεψαν στην Αθήνα. Τα λόγια της είναι σοκαριστικά, λέγοντας μεταξύ άλλων πως της παρακολουθούσαν μέχρι και το τηλέφωνο - δείτε εδώ την συνέντευξη της.

Από την πλευρά του το ζευγάρι κρατά σιγή ιχθύος, απαντώντας μονάχα μέσω του δικηγόρο του (δείτε εδώ δηλώσεις) αλλά και μέσω αναρτήσεων. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες η Όλγα "άδειασε" την μάνα της δημοσιεύοντας παλαιότερη συνέντευξη της - δείτε την.

Η κίνηση της Όλγας και του Φώτη προς την Άντζελα πριν την συνέντευξη που έδωσε

Στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως πριν δώσει η Άντζελα Δημητρίου την αποκαλυπτική συνέντευξη, η πλευρά της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση πλησίασε την τραγουδίστρια ώστε να βγουν δημόσια και να διαψεύσουν τις φήμες πως έχουν τσακωθεί.

Συγκεκριμένα, της ζήτησαν να τραβήξουν όλοι μαζί μια φωτογραφία και να την αναρτήσουν στα social media ώστε να σταματήσουν τα σχόλια πως τσακώθηκαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στην Αμερική για την περιοδεία της Άντζελας. Ωστόσο, η τραγουδίστρια το αρνήθηκε!

Άσχημα ψυχολογικά η Όλγα

Πριν μερικές ώρες προχώρησε σε μία αινιγματική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρόλο που είχε αρχικά δηλώσει πως θα πάρει μία απόσταση από τα social media μέσα από προηγούμενη ανάρτησή της.

«Ήμουν ευγενική. Ακόμα και όταν δεν το άξιζες ήμουν ευγενική. Ακόμη και όταν μου φερόσουν τόσο άσχημα ήμουν ευγενική. Ακόμη και όταν άκουσα όλα όσα είχες πει για μένα ήμουν ευγενική. Και δεν ήμουν ευγενική εξαιτίας του ποιος είσαι εσύ. Ήμουν ευγενική εξαιτίας του ποια είμαι εγώ. Δεν προσεύχομαι για να τιμωρηθείς, αυτό είναι πολύ εύκολο. Προσεύχομαι μόνο να έχω το κουράγιο να συνεχίσω να είμαι ευγενική. Ανεξαρτήτως του τι κάνεις», λέει το βίντεο που δημοσίευσε και πάνω σε αυτό σημείωσε: «Καλό μήνα με υγεία. Σήμερα κλείνει έξι μήνες ζωής το μωράκι μου. Καλό βράδυ. Καλό ξημέρωμα».