"Κόλαφος" ο Βαγγέλης Περρής για ΣΚΑΪ: «Εννοούσα αυτό ακριβώς που καταλάβατε...» - Απαντά ξεκάθαρα για την αιχμηρή ανάρτησή του

«Ήταν μια κακή απόφαση...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 2/2, ο Βαγγέλης Περρής με αφορμή την χθεσινή του ανάρτηση, και το υπονοούμενο του για τον ΣΚΑΙ και την απόφαση του να βγάλει στον αέρα της εκπομπή Fay's Time, παρά την απουσία της Φαίης Σκοδρά, η οποία βρισκόταν στο Κιλκίς για την κηδεία του πατέρα της (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Το γεγονός αυτό σχολίασαν αρεκτοί επώνυμοι, με πρώτο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος ανέφερε πως είναι απαράδεχτο και απάνθρωπο το γεγονός πως έβγαλε στον αέρα την εκπομπής, την ώρα που η Φαίη Σκορδά περνάει τόσο δύσκολα, ενώ επηρεασμένοι από την κατάσταση είναι και οι συνεργάτες της.

«Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ό,τι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας, το να βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι. Ξαφνικά χάνει τον πατέρα η παρουσιάστριά σου, τι θες να κερδίσεις με αυτή την εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά;» (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Τι απάντησε ο Βαγγέλης Περρής για την ΣΚΑΙ και στην Φαίη Σκορδά

«Δεν ξέρω αν ήταν απάνθρωπο, αλλά ήταν μια κακή απόφαση... Με την ανάρτησή μου για το σήριαλ "Στοργή" του ΣΚΑΙ, εννοούσα αυτό ακριβώς που καταλάβατε, έπρεπε να έχουν περισσότεροι Στοργή για να νιώσει καλύτερα η συνεργάτης τους και όχι μόνο εκείνη, αλλά όλη η οικογένεια. Είναι έλλειψη ευαισθησίας. Αν το συγκρίνουμε με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία την ίδια στιγμή δεν βγήκε στον αέρα του Mega γιατί είχε ένα ατύχημα με το μάτι της, δεν ήταν καλό (δείτε εδώ τι είπε η ίδια μετά την επιστροφή της)» είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε εδώ το βίντεο: