Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κόντρα Καινούργιου - Κωνσταντάρα: «Η τηλεόραση δεν είναι για να λες τα προσωπικά σου...»

«Όλοι πέσαμε κάποια στιγμή σε αυτά τα σφάλματα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κόντρα Καινούργιου - Κωνσταντάρα: «Η τηλεόραση δεν είναι για να λες τα προσωπικά σου...»

Την άποψή του για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα (δείτε εδώ), με αφορμή τον σάλο που έχει προκληθεί μετά την απόφαση του ΣΚΑΙ να βγάλει στον αέρα το Fays Time με άδεια την καρέκλα της Φαίης Σκορδά, εξέφρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2 σχολιάζοντας την νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κόντρα Καινούργιου - Κωνσταντάρα

«Χθες η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία επίθεση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Δεν κατάλαβα τι έχει γίνει, προφανώς κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Εγώ την Κατερίνα την έχω σαν κόρη μου, είχε έρθει 17-18 χρονών σαν ρεπόρτερ στο πρωινό. Την έχω στην καρδιά μου, γιατί είναι πολύ γλυκό πλάσμα και δεν ξεχνάει, πολύ σημαντικό αυτό. Με τον Λάμπρο έχουμε μία πάρα πολύ ωραία τυπική σχέση. Το μόνο που θα ήθελα να αποφύγουν τα παιδιά είναι αυτές οι δημόσιες καταγγελίες. Αν μπορεί αυτό η ελληνική τηλεόραση κάποια στιγμή να το προσπεράσει.

Όλοι πέσαμε κάποια στιγμή σε αυτά τα σφάλματα. Κάποιος σου επιτίθεται, άλλος σε τσιγκλάει επίτηδες, σου βάζουν το φυτίλι γιατί είναι στην απ’ έξω, στην αφάνεια δεν τους δίνει κανείς σημασία. Σου λέει: θα πετάξω εγώ τη βόμβα κι αν σκάσει, καλώς

Δείτε επίσης: Ξεκατινιάστηκαν Καινούργιου & Μικρούτσικος στο Super Κατερίνα: «Ειρωνεύεσαι! Παίζεις με την φωτιά» - «Το πολύ πολύ να χάσω τη δουλειά μου»

Η τηλεόραση δεν είναι για να λες τα προσωπικά σου. Αυτό είναι κατακριτέο από μένα πάρα πολύ. Κάνε μία συνέντευξη και δωσ’ το, ρε φίλε, αν θέλεις. Την ώρα που κάνεις εκπομπή όμως δεν μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα. Και ξαναλέω: όλοι το έχουμε κάνει, όλοι έχουμε καταχραστεί τον τηλεοπτικό αέρα κάποια στιγμή

Καλό είναι να συγκρατούμε την όλη ιστορία και να μην το κάνουμε. Δώσε μία συνέντευξη και πες το, εάν υπάρχει κάτι. Δεν μπορώ όμως εγώ, την ώρα που παρακολουθώ ένα πρόγραμμα επειδή θέλω να ψυχαγωγηθώ, να αρχίσω να ακούω τα προσωπικά σου και μετά να απαντάει ο άλλος. Δεν το λέω προσωπικά στην Κατερίνα, γενικά μιλάω» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τι σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη για την Κατερίνα Καινούργιου

«Όλο αυτό το βρίσκω γελοίο, λυπάμαι που το λέω. Αυτές οι αντιπαραθέσεις δε θα πρέπει να γίνονται. Από την άλλη βέβαια, και η Κατερίνα Καινούργιου έχει δεχτεί σφοδρή επίθεση από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στα κοινωνικά δίκτυα και στον τηλεοπτικό αέρα. Δεν είναι ωραίο να γίνονται γιατί, για εμένα, αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πένθος βαρύ στο πλατό κι αν πραγματικά θες να το σεβαστείς, δεν χρησιμοποιείς τον αέρα της εκπομπής για τίποτα.

Σέβεσαι ότι αυτός ο αέρας ανήκει σε μία παρουσιάστρια που έχει επιλέξει κάποιους ανθρώπους και περνάει μία πολύ δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή. Το αν εγώ θα πω κάτι για την καρέκλα ή ο άλλος αναρωτηθεί γιατί βγήκε η εκπομπή ή ο παράλλος για το πώς είναι η Φαίη η οτιδήποτε αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Δείτε εδώ το βίντεο: