Μελίνα Ασλανίδου: Τέλος το καστανό χρώμα για την τραγουδίστρια - Εντυπωσιακή με το νέο look στα μαλλιά της

Σας αρέσει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μελίνα Ασλανίδου όλα αυτά τα χρόνια που είναι γνωστή στον καλλιτεχνικό κόσμο μέσα από την καριέρα της στη μουσική έχει απασχολήσει όχι μόνο με την ιδιαίτερη φωνή της, αλλά και με την πολύ εκκεντρική εμφάνισή της.

Μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media βλέπουμε τη ζωή της τραγουδίστριας εκτός πίστας με τη Μελίνα Ασλανίδου να περνάει πολύ χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Την Παρασκευή 2/2 η ίδια έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στο προφίλ της στο Tik Tok μέσα από την οποία βλέπουμε την αλλαγή στα μαλλιά της. Η Ασλανίδου λοιπόν διατήρησε τις αφέλειες αλλά άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της σε πιο ξανθό.

Δείτε επίσης: Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε το metallic silver παντελόνι με τον πιο trendy τρόπο

Το νέο look στα μαλλιά της Μελίνας Ασλανίδου

Η μόνη αποκάλυψη που έχει κάνει για την προσωπική της ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/11 η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στον γάμο όσο και στο κεφάλαιο «άντρες».

«Βέβαια θα παντρευτώ. Παντρεύομαι. Έτσι όπως το ονειρεύομαι είναι πολύ ιδεατό. Θεωρώ ότι το καταφέρνουν πολλοί άνθρωποι και πάντα ήθελα να το πετύχω και πιστεύω ότι είμαι και σε καλό δρόμο.

Μαμά, μανούλα, μάνα. Η μανούλα είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει», ενώ για τη λέξη απώλεια είπε: «Υπάρχουν και οι απώλειες στη ζωή και το ξέρω πια. Πλέον το διαχειρίζομαι με μία μεγάλη σύνεση, χωρίς πόνο και οδυρμό, με σοφία και ξέρω ότι είναι ένα κομμάτι της ζωής. Κάποια στιγμή θα φύγουμε και εμείς.

Αναφορικά με την λέξη «άντρες» είπε: «Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και αγαπημένο, ξεκινώντας από τον μπαμπά μου που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Και ο άντρας μου είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι παιδάκια, δεν μεγαλώνουν ποτέ, οπότε πρέπει να συντονιστείς με αυτό».