Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε το metallic silver παντελόνι με τον πιο trendy τρόπο

Αντίγραψε το στυλ της για μια σούπερ μοδάτη εμφάνιση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Είναι μία από τις πιο όμορφες και κομψές παρουσίες στην εγχώρια μουσική σκηνή, με τη νεανική της εμφάνιση και την καλλίγραμμη σιλουέτα της να αποτελούν μεγάλο ατού όταν πρόκειται να δημιουργήσει στυλάτα looks στις εξόδους της. Η Μελίνα Ασλανίδου διασκέδασε πριν από μερικές μέρες στο Nox, επιλέγοντας να φορέσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το outfit.

Το outfit της Μελίνας με silver cargo παντελόνι

Ένα metallic silver παντελόνι σε cargo γραμμή - που ήδη ξέρεις ότι είναι από τα must-have του χειμώνα- δημιούργησε ένα στυλάτο look με ένα puffer στενό crop μπουφάν, μαύρο minimal top και πλατφόρμες, δημιουργώντας μια ανατρεπτική εμφάνιση για μια βραδινή έξοδο.

μελίνα ασλανίδου

Ωστόσο, όλα τα κομμάτια συνδυάστηκαν ιδανικά με αποτέλεσμα το look της να ξεχώρισε, αφού η Μελίνα άφησε στοχευμένα το παντελόνι της να κάνει δήλωση μόδας, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο hot κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας για τη σεζόν αυτή.

ασλανίδου σύνολο

3 tips για να φορέσεις σωστά metallic pants

  • Επίλεξε ένα σχέδιο που σε κολακεύει. Συγκεκριμένα, εάν έχεις καμπύλες προτίμησε ένα ίσιο παντελόνι ενώ εάν είσαι αδύνατο φόρεσε loose pants.
  • Βάλε ελάχιστα αξεσουάρ. Ένα silver παντελόνι κάνει δήλωση μόδας από μόνο του.
  • Εάν είσαι ανοιχτόχρωμη προτίμησε πιο γυαλιστερό παντελόνι, ενώ στην περίπτωση που είσαι μελαχρινή το ματ σού ταιριάζει καλύτερα.

Copy the look

Είναι μία εντυπωσιακή εμφάνιση που έχουμε δει πολλές φορές και στο street style


αλλά και στις πασαρέλες,

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLSSD (@___blssd___)

αφού το silver metallic κάνει φέτος θραύση σε διάφορα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε να υιοθετήσει το trend φορώντας cargo pants, δημιουργώντας ένα μοδάτο σύνολο, που στέκεται άριστα σε μια βραδινή έξοδο. Θα χρειαστείς:

Το παντελόνι

silver pants

Metallic silver pants, €12,99, Pull & Bear

Το μπουφάν

puffer μπουφάν

Mαύρο puffer, €164,50, Wellensteyn

Το top

μαύρη μπλούζα

Τοp με V, €39,50, Guess

Οι πλατφόρμες

δετά παπούτσια

Oxfords, €79,90, Envie shos