Το cargo παντελόνι είναι το key-piece της σεζόν

Δες τα 5 καλύτερα της αγοράς και πώς θα τα φορέσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Το φθινόπωρο είναι εδώ και μαζί του έρχεται η τέλεια ευκαιρία για ανανέωση με μερικά ευέλικτα, στιλάτα κομμάτια. Φέτος, ερωτευόμαστε τα cargo παντελόνια! Όχι μόνο επειδή είναι απίστευτα μοντέρνα, αλλά προσφέρουν άνεση και έξτρα στυλ. Εσύ ξέρεις πώς θα τα ενσωματώσεις χωρίς δυσκολία στις καθημερινές σου εμφανίσεις; Μέσα από τις προτάσεις μου, θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και να το συμπεριλάβεις εύκολα στα all-day outfits σου.

Σε βολεύει εδώ και χρόνια γιατί σου χαρίζει έξτρα άνεση και μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Θα δημιουργήσεις εύκολα μαζί του σύνολα για όλες τις ώρες της μέρας, ακόμα και για το βράδυ, ενώ δεν θα δυσκολευτείς να πάρεις έξτρα πόντους στυλ από τις εμφανίσεις σου. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις το cargo παντελόνι θα κάνει δήλωση μόδας στα looks σου, εάν έχεις τσεκάρει τις τάσεις που θέλουν να επιλέξεις κομμάτια σε χακί ή γήινους τόνους, σε τζιν ή κοτλέ ύφασμα, αλλά και σε σατέν, κάνοντας τη No1 glam βραδινή εμφάνιση.

5 βασικά κομμάτια από το διεθνές street style που πρέπει να αποκτήσεις

Το cargo δεν θα το αποχωριστείς όλη τη σεζόν στα looks σου

Η Camila Coelho σού δείχνει τον δρόμο

Μια από τις πιο γνωστές influencers και trendsetters στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, γνωστή για το υπέροχο στυλ της και την ιδιότητά της να ξεχωρίζει μέσα από τους πειραματισμούς της δεν θα μπορούσε παρά να απογειώσει την τάση μέσα από μια σούπερ στυλάτη επιλογή. Ένα χακί cargo παντελόνι grlfrnd (είναι διαθέσιμο στο revolve), το οποίο συνδύασε ιδανικά με ένα crop top με cut-outs δικής της σειράς camilakoelhocollection. Mάλιστα οι πράσινοι τόνοι είναι must-have του φθινοπώρου.

Φόρεσε το cargo παντελόνι σε 3 stylish σύνολα

1. Casual Chic: Aνεπιτήδευτη κομψότητα

γρι cargo

shutterstock

Με στιλάτο look, ιδανικό για καθημερινές εξόδους ή ανέμελες εξορμήσεις, θα κάνεις την αρχή. Προτίμησε ένα σκουρόχρωμο cargo παντελόνι (γιατί όχι και γκρι) με ένα κλασικό T-shirt και ολοκλήρωσε το look σου με ένα denim jacket (δες τα βασικά denim κομμάτια του φθινοπώρου) ή ένα oversized σακάκι από αυτά που σου προτείνουν οι influencers. Ένα ζευγάρι άνετα sneakers θα ολοκληρώσουν τη χαλαρή σου διάθεση. Tip: Ένα bucket hat σε φωτεινό τόνοσε τοποθετεί εύκολα στο επίκεντρο του στυλ!

2. Office Ready: To cargo σε πάει... στη δουλειά

φορμα cargo

shutterstock

Θέλεις να δημιουργήσεις ένα κομψό outfit για το γραφείο, επένδυσε σε μια μονόχρωμη ολόσωμη φόρμα και συμπλήρωσε το look με ψηλοτάκουνα μποτάκια και μια shoulder chain bag. Για να δημιουργήσεις σιλουέτα, δέσε σφιχτά τη ζώνη στη μέση σου.Tip: Το μεγάλο καπέλο θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ.

3. Weekend Wanderer: Sporty διάθεση

λευκό cargo

shutterstock

Όταν φτάνει το Σαββατοκύριακο και θέλεις να εκδράμεις με την παρέα σου, θα κοιτάξεις την άνεση και το στυλ.Προτίμησε λοιπόν ένα cago με λάστιχο στη μέση που θα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου leather ovewrshirt, δημιουργώντας ένα βολικό... εκδρομικό σύνολο. Tip: Το crop top θα ισορροπήσει εντέχνως τον όγκο του παντελονιού στο κάτω μέρος.

Τα καλύτερα της αγοράς

Σε μπεζ τόνο, πάει με όλα!

beige cargo

Θα το βρεις εδώ

Το jean είναι το αγαπημένο του φθινοπώρου.

denim cargo

Θα το βρεις εδώ

Το crop θα αναδείξει τα αρβυλάκια σου.

latte cargo

θα το βρεις εδώ

Σε στενή γραμμή, θα αναδείξει τις γραμμές σου.

chaki cargo

Θα το βρεις εδώ

Με μια ολόσωμη φόρμα θα κάνεις τη διαφορά.

cargo jumpsuit

Θα την βρεις εδώ