Φελίσια Τσαλαπάτη: Επανασύνδεση με τον πατέρα του παιδιού της; Λίγους μήνες από τον χωρισμό της με τον Κοψαχείλη

«Είναι πάρα πολύ βολικό να έχεις σύντροφο τον πατέρα του παιδιού σου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φελίσια Τσαλαπάτη παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Fay's Time, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 2/2. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε μεταξύ άλλων στις φήμες, που αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε επιβεβαιώσει στις τηλεοπτικές κάμερες πως έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον τελευταίο της σύντροφο, Μάνο Κοψαχείλη (δείτε εδώ τι είχε πει).

Αυτή τη φορά λέγεται, πως η Φελίσια έχει κάνει επανασύνδεση με τον πατέρα του παιδιού της, Μιχάλη Αντιώτη με την ίδια να μη διαψεύδει, αλλά ούτε και να επιβεβαιώνει την είδηση αυτή.

Οι δηλώσεις της Φελίσιας Τσαλαπάτη για την επανασύνδεση με τον πατέρα του παιδιού της

«Ό,τι είναι να βγει, θα βγει. Δε θέλω να κάνω δηλώσεις. Δεν κάνω τίποτα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Είμαι από τις γυναίκες που θα κάνω μια προσπάθεια ξανά και μία και δύο φορές. Όχι λόγω του παιδιού. Λόγω του παιδιού σίγουρα βοηθάει λίγο περισσότερο. Είναι πάρα πολύ βολικό να έχεις σύντροφο τον πατέρα του παιδιού σου, αν αυτό με ρωτάς. Θα είναι εξαιρετικά ωραία περίπτωση!», είπε η Φελίσια Λαπάτη.

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Φελίσια Τσαλαπάτη έγινε γνωστή στο κοινό έπειτα από την συμμετοχή της στο Survivor, ενώ είχε απασχολήσει ξανά τα ΜΜΕ με τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό. Είναι ραδιοφωνική παραγωγός και μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο παρουσίαζαν στο παρελθόν εκπομπή στον Sfera 102,2.

Η καταγωγή της είναι από την την Εύβοια και η δημοσιογραφία ήταν ένας τομέας που την ενδιέφερε από μικρή ηλικία με αποτέλεσμα να σπουδάσει στο ANT1 MediaLab.

Το 2019 έγινα μαμά για πρώτη φορά με τον γιο της Μάξιμο – Χρήστο να έρχεται στον κόσμο. Με τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη η Φελίσια έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένη, ωστόσο λίγους μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού της το ζευγάρι χώρισε.