Πέτρος Κουσουλός: Το δικαστήριο υποχρέωσε την κατηγορουμένη να..» - Τι αποκαλύπτει για το διαζύγιο Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη

«Δικάστηκε ερήμην...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πέτρος Κουσουλός: Το δικαστήριο υποχρέωσε την κατηγορουμένη να..» - Τι αποκαλύπτει για το διαζύγιο Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη

Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός, το πρωί της Παρασκευής 2/2, στην εκπομπή Πρωινό Σουσού. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το διαζύγιο της κατηγορούμενης με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 25/1, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κράτησε πάνω από 12 ώρες. Μετά από μία σειρά επιχειρημάτων, η εισαγγελική λειτουργός εισηγήθηκε την ενοχή της καθώς απέκλειε το ενδεχόμενο η μοιραία δόση κεταμίνης που δόθηκε στο κοριτσάκι, να προήλθε από τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων όπως ισχυριζόταν η πλευρά της υπεράσπισης. (δείτε εδώ).

Η αποκάλυψη του Πέτρου Κουσουλού για το διαζύγιο Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

«Μέσω της υπόθεσης έχει αναδειχτεί ένα βαθύ συστημικό πρόβλημα. Η ιατροδικαστής που επιλήφθηκε τη Μαλένα πώς δεν αναρωτήθηκε πώς ένα παιδί που το πρωί έτρωγε σουβλάκι να καταλήγει στα καλά του καθουμένου;» είπε αρχικά.

«Είναι ξεκάθαρο, ακόμα και οι τυφλοί είδαν τι συνέβη στη Τζωρτζίνα. Υπάρχουν 8 άτομα που είπαν ότι η Τζωρτζίνα ήταν ήδη νεκρή όταν μπήκαν στον θάλαμο και δεν έδωσαν κεταμίνη. Η κεταμίνη δόθηκε στο παιδάκι όταν ήταν ζωντανό γιατί είχε μεταβολιστεί. Ποιος ήταν στον θάλαμο μαζί του; Ο Φούφουτος; Ήταν η κατηγορουμένη» είπε στην συνέχεια.

Για το διαζύγιο αποκάλυψε: «Το δικαστήριο αποφάσισε τη λήξη του γάμου και υποχρέωσε την κατηγορουμένη να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα. Δικάστηκε ερήμην. Υπάρχει μία πρώτη απόφαση, η κατηγορουμένη μπορεί να την προσβάλλει γιατί εκδίδεται το διαζύγιο εις βάρος της».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το σχόλιο του για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Λυπάμαι τη Ρούλα Πισπιρίγκου γιατί από την εμπειρία μου στο δικαστικό ρεπορτάζ νιώθω ότι πήγε εντελώς απροετοίμαστη στην απολογία της. Δεν είχε έναν δικηγόρο να την συμβουλεύσει. Αν το παρατηρήσετε διεξοδικά στο 70 με 80% της απολογίας της αναλώθηκε στο να μιλάει για τον Μάνο Δασκαλάκη. Όταν λοιπόν η ίδια η δικαιοσύνη σου αποδίδει ως κίνητρο τον Δασκαλάκη, το πιο χαζό πράγμα που μπορείς να κάνεις στην απολογία σου είναι να ασχολείσαι διαρκώς μαζί του».

«Δεν έχω κάποια κόντρα με τον κύριο Κούγια, σαφώς και είναι ένας έμπειρος ποινικολόγος, εγώ όμως νιώθω ότι πήγε απροετοίμαστη. Κάποιος θα έπρεπε να την βοηθήσει αυτή τη γυναίκα», είπε ο Πέτρος Κουσουλός πριν απο μερικές ημέρες στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Δείτε εδώ το βίντεο: