Χρήστος Μάστορας & Αναστασία: «Πως μας ξεφτίλισες έτσι;» - Το βίντεο από τη στιγμή που βρίσκονται στο καμαρίνι της τραγουδίστριας

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αναστασία μπορεί να βρίσκεται στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, ωστόσο η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει κάνει ήδη πολύ σημαντικά βήματα, καθώς έχει εμφανιστεί στο πλευρό πολύ σημαντικών Ελλήνων τραγουδιστών.

Φέτος τη βλέπουμε στο Enastron παρέα με τον Χρήστο Μάστορα - Melisses και τον Σάκη Ρουβά. Η χημείας της Αναστασίας είναι πολύ καλή με όλη την ομάδα, ωστόσο με τον Μάστορα φαίνεται να έχει αναπτύξει μια παραπάνω σχέση.

Η καλοκαιρινή τους περιοδεία συνέβαλε στο να κάνουν καλή παρέα και εκτός πίστας. Έτσι λοιπόν μέσα από το βίντεο, που δημοσίευσε η μπάντα στο Tik Tok παίρνουμε μία γεύση από όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια και πιο συγκεκριμένα στο καμαρίνι της τραγουδίστριας.

Δείτε επίσης: Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την αγέλαστη φωτογραφία της δίπλα στην Αναστασία και στον Χρήστο Μάστορα - Τι συνέβη

Οι σχέσεις Χρήστου Μάστορα και Αναστασίας εκτός πίστας

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή, που ο Χρήστος Μάστορας λέει στην Αναστασία: «Πως μας ξεφτίλισες έτσι;».

«Εδώ το καλό το #backstage με το κορίτσι μας , την @Anastasia μας @Enastron Athens», αναγράφεται στο post στο Tik Tok.

Φωτογραφίες από την έξοδο Καληφώνη - Μάστορα και Αναστασίας

Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε πριν από λίγους μήνες ο Χρήστος Μάστορας με την σύντροφό του, Γαρυφαλιά Καληφώνη. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν, και κάνουν σπάνιες κοινές αναρτήσεις αλλά και εξόδους. Στην Ακτή Πειραιώς λοιπόν, ήταν μια από αυτές.

Το ζευγάρι καθόταν σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια και απολάμβανε το πρόγραμμα. Ωστόσο, μαζί του βρέθηκε και η μελαχρινή καλλονή τραγουδίστρια, η οποία έχει συνεργαστεί με τον καλλιτέχνη, η Αναστασία.

Η Αναστασία μάλιστα καθόταν ανάμεσα τους, με τον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλιά Καληφώνη να δείχνει πως δεν ήταν και ιδιαίτερα τρυφεροί ο ένας με τον άλλον, τουλάχιστον στις φωτογραφίες που έχουμε.

Χρήστος Μάστορας Γαρυφαλιά Καληφώνη

Χρήστος Μάστορας Γαρυφαλιά Καληφώνη