Ελένη: «Μενεγάκη χωρίς κραγιόν, ασανσέρ χωρίς καθρέφτη!» - Έβγαλε καθρεφτάκι στον αέρα και ξεκίνησε να βάφεται

Άφωνοι οι συνεργάτες της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη: «Μενεγάκη χωρίς κραγιόν, ασανσέρ χωρίς καθρέφτη!» - Έβγαλε καθρεφτάκι στον αέρα και ξεκίνησε να βάφεται

Η Ελένη Μενεγάκη, κατά τη διάρκεια της σημερινής (2/2) της εκπομπής στο κανάλι του MEGA, παρατήρησε τον εαυτό της στο μόνιτορ που βρισκόταν απέναντί της και αποφάσισε πως η εικόνα της δεν ήταν ολοκληρωμένη, γι' αυτό και έτρεξε αμέσως να πιάσει τα καλλυντικά της.

Άνοιξε, λοιπόν, το καθρεφτάκι της και ξεκίνησε να βάζει όσο βρισκόταν στον αέρα, το κατακόκκινο κραγιόν που είχε δίπλα της, με τους συνεργάτες της να της κάνουν αστεία σχόλια. Εκείνη, φυσικά, το διασκέδαζε και έκανε χιούμορ μαζί τους.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη – To υπονοούμενο για το τηλεοπτικό της μέλλον που την έφερε σε δύσκολη θέση

Η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη βάζει κραγιόν στον αέρα της εκπομπής

«Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου… Μισό λεπτάκι γιατί μόλις είδα ότι δεν είμαι έτοιμη! Μου πιάνετε τη κουβέντα στο διάλειμμα και ορίστε», είπε χαρακτηριστικά και έβαλε κραγιόν. «Ελένη χωρίς κραγιόν, ασανσέρ χωρίς καθρέφτη!», της δήλωσε τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ασανσέρ χωρίς καθρέφτη; Βέβαια είναι πολύ άβολο να μην έχει καθρέφτη στο ασανσέρ. Αν δεν φτιάξουμε το μαλλί στο ασανσέρ… Μας έχει διασκεδάσει το ότι είναι Παρασκευούλα σήμερα», τόνισε τότε εκείνη και συνέχισε κανονικά την ροή του προγράμματος.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Ειλικρινά σοκαρίστηκα! Την είδα στο σχολείο των παιδιών της...» - Η αποκάλυψη για την εικόνα της Ελένης Μενεγάκη μετά το ατύχημα στο μάτι

Η δημόσια έκκλησή της λίγο πριν

Στο πλατό λίγο νωρίτερα την περίμενε ο σεφ Γιώργος Παπακώστας που είχε προετοιμάσει για σήμερα μια λαχταριστή, κλασική σπαγγέτι Αματριτσιάνα. Η παρουσιάστρια από τη μεριά της τον παρακολουθούσε ευλαβικά μη μπορώντας να αντισταθεί στις μυρωδιές.

Τότε λοιπόν, ο Παπακώστας την παρακάλεσε να δοκιμάσει μια μπουκιά με την Ελένη Μενεγάκη να του εξηγεί, πως δε θέλει να παρεκκλίνει από το πρόγραμμά της. Εν τέλει, η Αματριτσιάνα νίκησε και η παρουσιάστρια γεύτηκε μια μπουκιά της (δείτε εδώ σε ποια άλλη συνταγή του δε μπόρεσε να αντισταθεί).

«Άμα ξεκινήσω στο πρώτο μου πεντάλεπτο να φάω, καταστράφηκα!», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Τότε λοιπόν, κάνω αίτημα πάνω να μην ξεκινήσω την εκπομπή, δεν γίνεται εγώ να μαγειρεύω και η Ελένη να μην τρώει και να κρυώνει στο καμαρίνι το φαγητό», της απάντησε ο σεφ, Γιώργος Παπακώστας.

«Θα φάω, αλλά σας παρακαλώ πολύ να το απομακρύνετε μετά από εμένα αυτό, γιατί πρέπει να κρατηθώ με φοβερή ενέργεια», συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη.