Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν θες να σε κατσαδιάσει η Ιωάννα Τούνη! Να σκάψεις μόνος σου λαγούμι να...» - Η αποκάλυψη για τους τσακωμούς τους

Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της και την σχέση τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν θες να σε κατσαδιάσει η Ιωάννα Τούνη! Να σκάψεις μόνος σου λαγούμι να...» - Η αποκάλυψη για τους τσακωμούς τους

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και παραχώρησε μερικές δηλώσεις, οι οποίες βγήκαν στον αέρα το πρωί της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου. Το μελαχρινό μοντέλο και επιχειρηματίας απάντησε για την σχέση της με την Ιωάννα Τούνη, για την οποία έχουν ακουστεί πολλά κατά καιρούς, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στους τσακωμούς που της χρεώνουν με την ξανθιά Influencer, αλλά και για το γεγονός πως δεν προβάλλει τον σύντροφό της στα social media της, αλλά και γενικότερα στα φλας και τις τηλεοπτικές κάμερες.

Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τους τσακωμούς με την Ιωάννα Τούνη

«Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με την Ιωάννα. Η Ιωάννα, βέβαια, με έχει κατσαδιάσει. Δεν θες να σε κατσαδιάσει η Ιωάννα Τούνη! Να σκάψεις μόνος σου λαγούμι να μπεις μέσα να κρυφτείς! Αλήθεια σου λέω», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Δεν θέλω να σχολιάσω το γεγονός! Θεωρώ δεν πρέπει να τα λέμε όλα δημόσια» - Η αμηχανία της Αλεξανδράκη σε ερώτηση για την Ιωάννα Τούνη

Έπειτα, απάντησε πώς θα περάσει την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου: «Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα την περάσω τόσο ξεχωριστά όσο κανένας άλλος! Θα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ, το ίδιο και ο άντρας μου κι αν έχουμε κουράγιο το βράδυ μπορεί να φάμε κι ένα πιάτο φαΐ μαζί».

Και σημείωσε για τον σύντροφό της: «Όταν θέλεις να προσέχεις την προσωπική σου ζωή το κάνεις, αν θες εκτεθείς επίσης το κάνεις. Είμαι εκτεθειμένη στα media από 18 χρονών, οπότε στα 33 μου ξέρω πλέον πώς να συμπεριφερθώ και πού να πάω. Βέβαια έχουν συμβεί περιστατικά που σηκώθηκαν κινητά και ζήτησα με πολλή ευγένεια ότι είναι μια προσωπική μου στιγμή και δεν θα ήθελα να την δει όλος ο κόσμος», εξηγώντας πως ο ίδιος της έχει ζητήσει να μην φαίνεται στις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί, καθώς δεν του αρέσει καθόλου η προβολή (δείτε τον εδώ ωστόσο).