Νίκος Παππάς: Το αιχμηρό βίντεο για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου - Η απάντηση της παρουσιάστριας στο TLive

Μετά τη φωτογραφία του από την συνέλευση για την κατάληψη στη Νομική Σχολή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νίκος Παππάς
Instagram / Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς, πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής, με θέμα την κατάληψη που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα στα Πανεπιστήμια και τα σχολεία. Η φωτογραφία του από εκεί, λοιπόν, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και οι αντιδράσεις ήταν πολλές και έντονες.

Κι αυτό, γιατί ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού τάσσεται υπέρ της κατάληψης, τη στιγμή που διανύει το 30ο εξάμηνο της φοίτησής του. Στο twitter, μάλιστα, ακολούθησαν δεκάδες ειρωνικά σχόλια προς το πρόσωπό του, δίπλα από την εικόνα του. Βέβαια, ο ίδιος είχε εξηγήσει στο παρελθόν πως άφησε πίσω τις σπουδές του εξαιτίας της επιτυχημένης καριέρας του στο μπάσκετ, αλλά πλέον είναι διατεθειμένος να πάρει το πτυχίο του.

Η αιχμηρή ανάρτηση του Νίκου Παππά για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Μετά τα σχόλια που δέχθηκε, ωστόσο, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά το οποίο έλεγε τα εξής: «Μόλις με πήραν από την Τατιάνα Στεφανίδη, Στεφανίδου... τέλος πάντων, τη γυναίκα του Ευαγγελάτου, κι αυτό γιατί δεν έχω τελειώσει ακόμα τη νομική, αυτό το τεράστιο ζήτημα που απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα και η μάνα μου 16 χρόνια δεν με έχει ρωτήσει ακόμη. Γιατί ρε μάνα;».

Η απάντηση

Την Παρασκευή 2/2, όμως, στο T-Live, πρόβαλαν ολόκληρη την συνομιλία του με δημοσιογράφο της εκπομπής του ALPHA, ώστε να αποδειχθεί πως δεν ρωτήθηκε ποτέ για κάτι τέτοιο, ενώ, μάλιστα, εκείνος έκλεισε το τηλέφωνο απότομα την ώρα της συνομιλίας. Η συζήτηση έχει ως εξής:

  • Δημοσιογράφος: Γεια σας, καλώ από τον ALPHA, Παπαδοπούλου Πόπη λέγομαι, δημοσιογράφος είμαι. Καλώ από την εκπομπή της κας Στεφανίδου.
  • Νίκος Παππάς: Ορίστε;
  • Δημοσιογράφος: Καλώ από τον Alpha είμαι δημοσιογράφος, Παπαδοπούλου Πόπη λέγομαι και καλώ από την εκπομπή T-Live της κας Στεφανίδου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, να σας ζητήσω...
  • Νίκος Παππάς: Άκουσε με, με συγχωρείς, δεν ξέρω νομίζω ότι με ξαναπήραν από το κανάλι σας από άλλη εκπομπή, απλά δούλευα εκείνη την ώρα. Δεν ξέρω νομίζω ότι θες να με ρωτήσεις για την παρουσία μου στη Νομική;
  • Δημοσιογράφος: Ναι ναι.
  • Νίκος Παππάς: Αυτό το σοβαρό, το πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει στην ελληνική επικαιρότητα, το σκάνδαλο μεγατόνων;
  • Δημοσιογράφος: Εγώ δεν το χαρακτηρίζω σκάνδαλο μεγατόνων, σε καμία περίπτωση.
  • Νίκος Παππάς: Να είστε καλά, ευχαριστώ, πόσω μάλλον τώρα να βγω στην Τατιάνα Στεφανίδου....
  • Δημοσιογράφος: Γιατί το λέτε αυτό κε Παππά; Πόσο απαξιωτικός είναι ο τρόπος που το...

Δείτε επίσης: Νίκος Παππάς: Επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Βάλια Χατζηθεοδώρου - Ξαπλωμένος στα πόδια της στο καναπέ του σπιτιού του (Βίντεο)