Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Νέα κοινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι - Έκλεψε την παράσταση η τραγουδίστρια με την είσοδό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη 1/2 διοργανώθηκε ένα λαμπερό πάρτι στο Nox για τα γενέθλια του Ηλία Μαροσούλη με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr - που ήταν παρών - να απαθανατίζει παρουσίες από τον χώρο της ελληνικής showbiz.

Άλλα πρόσωπα φωτογραφήθηκαν κατά την είσοδό τους και άλλα μέσα στο κέντρο λίγο πριν ξεκινήσει η διασκέδασή τους (δείτε εδώ τη στιγμή που καταφθάνει η Τσιμτσιλή συνοδευόμενη από τον Θέμη Σοφό).

Η κοινή έξοδος της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο

Ένα ακόμη ζευγάρι που έκλεψε όλα τα βλέμματα ήταν ο Νίκος Συρίγος έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη. Οι δύο τος πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι με τον έρωτα, που τους διακατέχει να λάμπει στα μάτια τους.

Ζουγανέλη - Έξοδος με Συρίγο
Συρίγος - Ζουγανέλη

Η απάντηση της Ζουγανέλη στο ενδεχόμενο γάμου

Η Ζουγανέλη είχε δώσει το παρόν στον γάμο Κουρή και Τοπαλίδου αναφέροντας: «Τους γνώρισα φέτος μέσα από την παράσταση είναι ένα υπέροχο ζευγάρι, τους εύχομαι τα καλύτερα, να πάρουν δύναμη και φως για τη συνέχεια. Να σου πω την αλήθεια στην παράσταση δεν τον έχω δει με άγχος, τώρα δεν ξέρω», είπε αρχικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Στα δικά μου; Ε τώρα, σας ευχαριστώ, οι ευχές είναι καλοδεχούμενες!», συνέχισε η Ελεονώρα Ζουγανέλη πριν από λίγο καιρό στην κάμερα του Happy Day.