Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μαύρο μίντι φόρεμα με το σκίσιμο στο πλάι, τράβηξε τα βλέμματα - Η βραδινή έξοδος με τον Θέμη Σοφό

Δείτε τις φωτογραφίες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία έχουν καταφέρει να προστατέψουν από τα φώτα της δημοσιότητας, με την Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει) να είναι οι κύριες προτεραιότητες τους και μεγάλες τους αδυναμίες.

Το ζευγάρι σπάνια κάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο, όταν κάνει κάποια τραβά όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω του.

Η χθεσινή 1/2 έξοδος Τσιμτσιλή - Σοφού

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης 1/2 βρέθηκαν στο πάρτι για τα 80ά γενέθλια του γνωστού επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη, σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Εντυπωσιακή όπως πάντα άλλωστε, η παρουσιάστρια του Happy Day στον ALPHA (που σκίζει σε τηλεθέαση), επέλεξε να φορέσει ένα πολύ σικάτο αλλά παράλληλα σέξι μαύρο μίντι φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι. Το συνδύασε με ίδιους χρώματος πέδιλα, ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε ασημί τσάντα και μαύρο επίσης πανωφόρι.

Στο πάρτι έδωσαν επίσης το παρών πολλά γνωστά ονόματα του χώρου της showbiz αλλά και μεγάλοι επιχειρηματίας. Επίσης, τραγούδησαν ονόματα όπως η Φουρέιρα, ο Αντώνης Ρέμος και άλλοι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός γάμος

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός βραδινή έξοδος

Η αποκάλυψη για το πρώτο τους ραντεβού

Στο Happy Day την Τρίτη 19/12 σχολίασαν το ρομαντικό ταξίδι του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στα Τρίκαλα Κορινθίας, όπου έμειναν σε πολυτελές σαλέ. Μια απορία λοιπόν του Δημήτρη Παπανώτα έφερε την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το γάμο της με τον Θέμη Σοφό.

«Είδε ο άλλος την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και λέει "αυτή θα την παντρευτώ"; Τι ήταν ένστικτο; Το κληρονομικό χάρισμα;», απόρησε ο Δημήτρης Παπανώτας, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να απαντάει «Εμένα μου έχει τύχει; Εμένα μου έτυχε με τον άντρα μου. Κατάλαβε ότι με αυτό τον άνθρωπο θα πάει διαφορετικά».

Τότε το λόγο πήρε η Σταματίνα Τιμτσιλή, η οποία αποκάλυψε: «Όταν τον είδα, όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού και είχαμε μια ωραία χημεία στο πως περνούσαμε, είπα "με αυτό τον άντρα θα μπορούσα να κάνω μια όμορφη σχέση"».