Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Πήγα να παραλάβω το παράσημο, μία μαλ@κία και μισή...» - Το βίντεο από την απαξίωσή του για τη βράβευση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Άλλα δήλωνε μπροστά στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου και άλλα μπροστά στους πλημμυροπαθείς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με την υπόθεση να παίρνει νέα τροπή, αφού νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 2/2 διατάχθηκε ποινική έρευνα κατά του ίδιου και της οικογένειάς του (δείτε αναλυτικά εδώ).

Και ενώ η έρευνα συνεχίζεται, νέα στοιχεία για τη ζωή του και την συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σήμερα, συγκεκριμένα, η εκπομπή του ALPHA, T-Live, πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" το βραβείο που δέχθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η στιγμή που ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απαξιώνει το βραβείο που δέχθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ήταν 22 Σεπτεμβρίου του 2023, συγκεκριμένα, όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος βραβεύτηκε με τον χρυσό σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Εκεί βρέθηκε ντυμένος με τα καθημερινά του ρούχα, αθλητικά παπούτσια και τζόκεϊ καπέλο. Μόλις σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο, δεν προχώρησε χειραψία με την Πρόεδρο, αλλά την χτύπησε απαλά στο μπράτσο και χαμογελώντας το αφιέρωσε στη μητέρα του, που ήταν μαζί του. Στο τέλος, πόζαρε και με υπερηφάνεια στα φλας των φωτογράφων.

Στο απόσπασμα που εξασφάλισε, ωστόσο, η εκπομπή, ο ίδιος ακούγεται να λέει στους πλημμυροπαθείς της Λάρισας: «Δεν βραβεύτηκε η Κοινωνική Κουζίνα, αλλά εγώ», ενώ είπε ότι αφιέρωσε το βραβείο από τους χαμηλοσυνταξιούχους, μέχρι τον Αντώνη Καριώτη και τον δολοφονημένο Παύλο Φύσσα.

Και ως αρνητής των μεταλλείων και των διακρίσεων δήλωσε και θέλησε να τονίσει στους ανθρώπους που τον παρακολουθούσαν πως δεν "ξεπουλήθηκε" επειδή το παρέλαβε.

«Εχθές πήγα να παραλάβω το παράσημο, μία μαλ@κία και μισή...», ακούγεται να λέει επίσης.

Δείτε επίσης: «Φέρτε τον μου εδώ να του βγάλω τα μάτια! Ήταν απατεώνας...» - Εξοργισμένη η μητέρα του γαμπρού του που κατηγορείται