Κέιτ Μίντλετον: «Είναι σκέτη ανοησία» - Έξαλλοι στο παλάτι με δημοσιογράφο που ανακοίνωσε πως είναι σε κώμα

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργείο, ωστόσο πολύ πριν είχαν αρχίσει να διαδίδονται φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, με τα media να μεταδίδουν πως πρόκειται για υστερεκτομή. Αφού η επέμβαση πραγματοποιήθηκε, όμως, τα πράγματα άρχισαν να καταλαγιάζουν.

Μέχρι που μία δημοσιογράφος υποστήριξε πως η πριγκίπισσα έχει πέσει σε κώμα. Η Concha Calleja, συγκεκριμένα, η οποία είναι "ειδική" στα βασιλικά θέματα, μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι Fiesta, ισχυρίστηκε πως, μετά το χειρουργείο οι γιατροί έπρεπε να κλήθηκαν να πάρουν γρήγορες αποφάσεις. Και όλα αυτά μία ημέρα πριν εκείνη πάρει εξιτήριο.

Έξαλλοι στο παλάτι για την είδηση που διαδόθηκε για την Κέιτ Μίντλετον

Δήλωσε, μάλιστα, πως την διασωλήνωσαν και την έβαλαν σε σε τεχνητό κώμα. «Υπήρξαν σοβαρές επιπλοκές που δεν περίμεναν, επειδή η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική περίοδος όχι και τόσο», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Η ανάρρωση ενδεχομένως να απαιτούσε πολλή βοήθεια και δεν αναφέρομαι μόνο στην οικογένειά της. Πρακτικά ένα ολόκληρο νοσοκομείο επιστρατεύθηκε για να τη βοηθήσει στο σπίτι της».

Φυσικά, τα νέα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες και έφτασαν άμεσα στα αυτιά της βασιλικής οικογένειας. Δεν έχασαν χρόνο, λοιπόν, και αποφάσισαν να διαψεύσουν τα γεγονότα. Πηγή δήλωσε, ειδικότερα, στην Telegraph: «Είναι σκέτη ανοησία. Καμία προσπάθεια δεν έγινε από την εν λόγω δημοσιογράφο να διασταυρώσει τις πληροφορίες της που μετέφερε με οποιονδήποτε στο Παλάτι. Βασικά, είναι εντελώς επινοημένο και θα μιλήσω ευγενικά: Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Δείτε επίσης: Η ηχηρή απουσία από το νοσοκομείο - Ποιος δεν την επισκέφθηκε και γιατί

Διέψευσαν, επίσης, τον ισχυρισμό της πως η πριγκίπισσα μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο στις 28 Δεκεμβρίου και ότι παρέμεινε εκεί αρκετές μέρες.

Η αυστηρή απαγόρευση των γιατρών μετά το χειρουργείο

Όπως καταλαβαίνετε ένα χειρουργείο στην κοιλιά, θέλει μεγάλη προσοχή! Για τον λόγο αυτό η Κέιτ βρίσκεται υπό την προσεκτική παρακολούθηση των γιατρών του παλατιού και τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί και πάλι τους γιατρούς που την χειρούργησαν για να αξιολογήσουν την πορεία της υγείας της. Ακόμα έχει συντονιστεί ήδη, επειδή θα την χρειαστεί, ομάδα φυσιοθεραπευτών που θα την βοηθήσουν να επανέλθει μετά το χειρουργείο.

Η Κέιτ, λοιπόν, απαγορεύεται ρητά να σηκώσει οποιοδήποτε βάρος, η διατροφή της είναι πολύ στοχευμένη και συγκεκριμένη ενώ θα πρέπει να κάνει καθιστικές και όρθιες ασκήσεις, με στόχο να περπατά σταδιακά κάθε μέρα.