Κέιτ Μίντλετον: Η ηχηρή απουσία από το νοσοκομείο - Ποιος δεν την επισκέφθηκε και γιατί

Και δεν μιλάμε για τον Χάρι και την Μέγκαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κέιτ Μίντλετον: Η ηχηρή απουσία από το νοσοκομείο - Ποιος δεν την επισκέφθηκε και γιατί

Ανησυχία επικράτησε το τελευταίο διάστημα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να κάνει ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, για το οποίο δεν γνώριζε κανείς, γεγονός που τρομοκράτησε τον κόσμο.

Πολλά ακούστηκαν για την υγεία της, όπως για παράδειγμα πως έχει καρκίνο και το παλάτι το κρύβει, καθώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο τους σε θέματα υγείας, η νοσηλεία κρατάει για τους ίδιους μόνο λίγες ημέρες και έπειτα επιστρέφουν στα καθήκοντα τους. Αυτό ωστόσο δεν το ακολούθησε η Κέιτ, η οποία ανακοίνωσε πως θα παραμείνει στο σπίτι της μέχρι λίγο πριν το Πάσχα. Αυτό έφερε μεγάλα ερωτηματικά σχετικά με το τι συμβαίνει τελικά με την υγεία της.

Το γεγονός μάλιστα πως τη ίδια περίοδο ήταν στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα μπήκε στο χειρουργείο και ο Βασιλιάς Κάρολος, είχε βάλει "φωτιά" στα ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εντύπωση μάλιστα, έκανε και το γεγονός πως υπήρξε μια πολύ ηχηρή απουσία από το νοσοκομείο όσο η Κέιτ Μίντλετον νοσηλευόταν. Μπορεί ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ να βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της, το ίδιο δεν συνέβη με τα παιδιά της.

Γιατί δεν επισκέφθηκαν την Κέιτ Μίντλετον τα παιδιά της

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις δεν πήγαν να δουν την μητέρα τους κατά την διάρκεια των 2 εβδομάδων της νοσηλείας της σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Μαζί με τον πρίγκιπα, πήραν την απόφαση να προστατεύουν τα παιδιά τους και να μην τους κάνουν να ανησυχήσουν, παρόλο που μιλούσαν συνεχώς με βιντεοκλήση. Το ζευγάρι ήθελε να μην βγάλει τα παιδιά του από την "ρουτίνα" τους και να μην τα τρομάξουν.

Πλέον η Κέιτ Μίντλετον έχει επιστρέψει στο σπίτι της μετά το χειρουργείο που έκανε στην κοιλιά της και αναρρώνει έχοντας πλάι της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Όλα πήγαν καλά και αναμένεται τώρα η επιστροφή της σε λίγους μήνες στα πριγκιπικά της καθήκοντα.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως δεν έχει διευκρινιστεί τι συνέβη στην υγεία της.