Λευτέρης Πανταζής: «Ζωή μου...» - Συγκίνηση με τα τρυφερά λόγια του τραγουδιστή για την μοναχοκόρη του, Κόνι Μεταξά

Η μεγάλη του αδυναμία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λευτέρης Πανταζής έχει παραδεχτεί πολλές φορές δημόσια την αγάπη του προς το γυναικείο φύλο, ωστόσο η θέση που κατέχει στη ζωή του η κόρη του, Κόνι Μεταξά αποδεικνύει ότι είναι η πρώτη γυναίκα στην καρδιά του.

Αντίστοιχα και η Κόνι έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της. Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή είχε αναφέρει, πως ο μπαμπάς της, της συμπεριφέρεται σαν είναι ακόμα στην ηλικία των 5 ετών.

Μέσα από την ανάρτηση, που έκανε ο καλλιτέχνης την Παρασκευή 2/2 στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram βλέπουμε την αγάπη αυτή αποτυπωμένη σε μία φωτογραφία. Πανταζής και Κόνι ποζάρουν αγκαλιά με τον τραγουδιστή να συνοδεύει τη φωτογραφία με μία τρυφερή λεζάντα.

Η τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή με την κόρη του Κόνι Μεταξά

«Ζωή μου κορούλα μου. Καλό μήνα μόνο αγάπη εύχομαι σε όλους», έγραψε ο Λευτέρης Πανταζής.

"Λύγισε" ο Πανταζής με τα λόγια της Κόνι

«Υπήρχε ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του, που είναι φυσιολογικό και εννοείται πως τώρα που κάνω και γω αυτή τη δουλειά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς μια ισορροπία.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό αλλά πλέον, ως καλλιτέχνης κι εγώ, μπορώ να τον δικαιολογήσω και να τον συγχωρέσω. Γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έδωσε σε αυτόν τον τομέα, μου το έδωσε αλλού και με έχει μάθει πως να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια», είπε η Κόνι Μεταξά στο Ενώπιος Ενωπίω.

«Είναι το σουξέ της ζωής μου. Με καταλαβαίνεις, έπρεπε όμως να είμαστε και εκεί. Έχεις περάσει και εσύ τέτοιες στιγμές στη ζωή σου, όπως και γω και όλος ο κόσμος. Δεν το ευχόμαστε σε κανέναν αλλά είναι της ζωής αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι χαλάλι», απάντησε ο Λευτέρης Πανταζής.